“No more victims on the roads!”

PxB

Comisia Europeană, din dorinţa de a încuraja fiecare cetăţean european să participe şi să susţină activ siguranţa rutieră, a lansat o nouă Campanie, în cadrul Chartei Europene a Siguranţei Rutiere – “30.000 LIVES TO SAVE”, iar principalul mesaj al acesteia este “No more victims on the roads!”. Această campanie, care va folosi o aplicaţie integrată pe Facebook, apare în urma faptului că numai în 2011 au murit 30.000 de oameni pe arterele de circulaţie din întreaga Europă, iar acest lucru trebuie să se schimbe radical.

Automobil Clubul Român este prima instituţie din România care a semnat Charta Europeană a Siguranţei Rutiere la data de 20 martie 2007, iar acţiunile întreprinse pe linia promovării siguranţei rutiere în rândurile tuturor participanţilor la trafic au determinat Comisia Europeană să-i acorde, la data de 26 noiembrie 2007, Premiul de Excelenţă în Siguranţa Rutieră.

Pentru a schimba mentalităţile şi a transforma siguranţa rutieră într-o prioritate a Europei este nevoie de un efort coordonat şi susţinut din partea tuturor instituţiilor cu atribuţii în acest sens şi, în primul rând, din partea cetăţenilor, pentru că sub o formă sau alta toţi suntem participanţi la trafic.

Oferiţi ajutorul dumneavoastră arătând că vă pasă şi luaţi atitudine vis-a-vis de ceea ce se întâmplă pe şoselele europene accesând link-ul de mai jos:

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter