1% din impozitul pe venit poate fi donat catre ACR

imagine_53

14 aprilie 2005 – Automobil Clubul Roman – asociatia automobilistilor din Romania, membru al Federatiei Internationale a Automobilului, in conformitate cu Statutul propriu, desfasoara activitati importante pentru dezvoltarea automobilismului si kartingului.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 571/2003 (Codul Fiscal) art. 90 al. 2, ACR poate primi sume pe care contribuabilii le pot directiona in procent de 1% din impozitul pe venitul global anual.

Automobil Clubul Roman face un apel de suflet catre toti automobilistii, membri sau nemembri ai asociatiei pentru a directiona cota de 1% din impozitul pe venitul global aferent anului 2004 pentru activitatile educationale si sportive desfasurate in randul copiilor si tineretului.

In Declaratia de venit global ce se depune la Administratiile Financiare, la cap. H, pct. 2, se va scrie:

AUTOMOBIL CLUBUL ROMAN
-cod fiscal: R 1590139
-cont IBAN: RO97 CITI 0000 0008 2504 3004

Pe site-ul Ministerului de Finante, ne gasiti sub denumirea Automobil Clubul Roman. (Suma in lei, de la cap. H, pct. 2, din Declaratie, nu trebuie obligatoriu inscrisa, deoarece se calculeaza de organele fiscale)

Mentionam ca, in cazul in care nu se nominalizeaza asociatia sau fundatia, unde doreste solicitantul sa trimita cota de 1% din impozitul pe venitul global, aceasta cota se va transmite automat, intr-un cont global, pentru asociatii si fundatii.

Pentru cei care doresc sa sprijine dezvoltarea automobilismului si cresterea gradului de siguranta rutiera in Romania, Automobil Clubul Roman adreseaza cu anticipatie sincere multumiri !

ACR garanteaza folosirea transparenta a sumelor primite.

Declaratie venit“”"

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter