10 Logan-uri noi pentru Scolile de Soferi ACR!

imagine_388

20 noiembrie 2006 – Venind in intampinarea cererilor din ce in ce mai mari adresate scolilor noastre de soferi, Automobil Clubul Roman a achizitionat inca 10 autoturisme Logan care incepand din acasta luna stau la dispozitia elevilor scolilor noastre din toate filialele ACR.

Automobil Clubul Roman pune un accent deosebit pe cresterea nivelului de pregatire (atat teoretica cat si practica) al elevilor ce urmeaza cursurile Scolilor de Soferi ACR, fiind constient de faptul ca pregatirea pe care noii conducatori auto o dobandesc in urma absolvirii scolii, poate la un moment dat sa l-e salveze viata, atat lor cat si celorlalti participanti la trafic.

In acest sens, ACR a achizitionat numai anul acesta 30 de autoturisme noi, Dacia Logan, exclusiv pentru activitatea de Scoala de Soferi, oferind elevilor sai cele mai bune conditii pentru deprinderea tainelor sofatului.

Ne mandrim cu rezultatele abtinute de elevii nostri la examenul pentru obtinerea permisului de conducere, unde indicele de promovabilitate de la prima prezentare este de peste 90%.

Contact
Scoala de Soferi ACR Bucuresti
Str. Jiului, Nr. 161, Sector 1
Bucuresti

Tel/Fax: 667 34 30
e-mail: acr@acr.ro

Pentru Scolile de Soferi din alte judete, va puteti adresa Filialelor ACR, pentru detalii click aici
“”"

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter