10% REDUCERE la acumulatori (baterii auto), pentru membrii ACR

baterii caranda

Automobil Clubul Român şi Caranda Baterii, conform unei tradiţii îndelungate în relaţiile dintre cele două instituţii, au convenit, şi în acest an, continuarea protocolului de colaborare.

Potrivit înţelegerii, membrii ACR pot beneficia de o reducere de 10% a preţului de listă a acumulatoarelor auto, prin simpla prezentare, în reţeaua Caranda, a Carnetului de Membru ACR valabil şi având acordul filialei ACR.

De-a lungul anilor, societatea Caranda Baterii, a lărgit mult gama produselor: produce şi comercializează baterii şi acumulatoare auto, moto, de tracţiune, baterii pentru echipamente de centrală, comunicaţii, sisteme de urgenţă, de securitate, UPS, etc. Distribuie, de asemenea, baterii BSB Solar pentru depozitarea şi convertirea energiei fotovoltaice, redresoare de încărcare, accesorii pentru întreţinerea acumulatoarelor. Caranda Baterii asigură service-ul bateriilor auto, gratuit, pe toată perioada de garanţie.

Această colaborare, între cele două instituţii, este un lucru deosebit de benefic pentru proprietarii de automobile, membri ai ACR.

 

Mai multe detalii puteţi obţine la: organizare@acr.ro, membrii@acr.ro, tel. 021/317.82.51.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter