20 % discount la rent a car prin noul parteneriat dintre Automobil Clubul Roman si Hertz

ACR si Hertz

De acum oferim membrilor Automobil Clubului Roman si mai multe oportunitati de calatorie. Pentru a satisface nevoile de mobilitate ale automobiliștilor, am lansat, in Romania, un parteneriat alaturi de Hertz, prin care membrii ACR vor beneficia de un serviciu de inchririeri auto la standarde inalte cu un discount de 20%.

Astfel, incepand cu 25 iunie 2018, Hertz pune la dispozitia membrilor ACR peste 60 de tipuri de automobile, pentru ca acestia sa aleaga modelul care li se potriveste cel mai bine. Pentru ca ne dorim ca, la inchirierea unui automobil, experienta membrilor ACR sa fie una placuta si pozitiva, consultantii ACR si consultantii Hertz va stau la dispozitie non-stop.

Am ales acest parteneriat pentru profesionalismul de aproape 100 de ani al celor de la Hertz si a unei flote de peste 2500 de automobile in Romania, care pot satisface si cele mai pretentioase gusturi si nevoi.

Prin acest parteneriat va oferim servicii complete de inchirieri auto, pe termen scurt sau lung, indiferent daca sunteti persoana fizica sau companie inscrisa in Automobil Clubul Roman.

Contactati Hertz la https://www.hertz.ro/network, comunicati codul de Membru ACR si beneficiati de reducerea de 20% la inchirierea unui automobil!

Va dorim drum bun si calatorii placute!

25 iunie 2018

 

 

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter