Revista AUTOTURISM – decembrie 2005

imagine_186

A aparut revista Autoturism nr.12/2005! O gasiti la toate chioscurile de difuzare a presei! Membrii ACR o vor primi prin posta dupa data de 20 decembrie. In numarul din decembrie al Revistei AUTOTURISM puteti gasi informatii complete despre: Editorial: La... (Citeşte..)

Revista AUTOTURISM – noiembrie 2005

imagine_167

A aparut revista Autoturism nr.11/2005! O gasiti la toate chioscurile de difuzare a presei! Membrii ACR o vor primi prin posta dupa data de 17 noiembrie. In numarul din noiembrie al Revistei AUTOTURISM puteti gasi informatii complete despre: Editorial: O... (Citeşte..)

Primul Ministru in conflict cu Legea!

Automobil Clubul Roman a organizat la sediul sau central din Capitala o conferinta de presa cu un titlu incitant: A incalcat primul ministru legea? In prezentarea “faptelor”" si in raspunsurile la intrebarile ziaristilor bucuresteni si din tara”... (Citeşte..)

Revista AUTOTURISM – octombrie 2005

imagine_141

A aparut revista Autoturism nr.10/2005! O gasiti la toate chioscurile de difuzare a presei! Membrii ACR o vor primi prin posta dupa data de 17 octombrie. In numarul din octombrie al Revistei AUTOTURISM puteti gasi informatii complete despre:Editorial: Libera circulatie... (Citeşte..)

Redactia revistei AUTOTURISM se muta intr-un sediu nou!

imagine_127

22 septembrie 2005 – Incepand cu data de 01 octombrie 2005, redactia revistei AUTOTURISM va avea un nou sediu, ultramodern, situat intr-o zona deosebita. Adresa noului sediu este Sos. Colentina 1, sectorul 2, Bucuresti, langa filiala ACR Bucuresti, peste drum... (Citeşte..)

Permisele de conducere romanesti, nerecunoscute in Spania!

imagine_126

Articol preluat din Jurnalul National aparut luni, 12 septembrie 2005. In cursul anului trecut, atat publicatiile romanesti, cat si cele spaniole anuntau ca permisele de conducere romanesti sunt valabile si in Spania. Astazi, realitatea se dovedeste a fi cu totul... (Citeşte..)

Revista AUTOTURISM – septembrie 2005

imagine_30

A aparut revista Autoturism nr.9/2005! O gasiti la toate chioscurile de difuzare a presei! Membrii ACR o vor primi prin posta dupa data de 15 septembrie. In numarul din septembrie al Revistei AUTOTURISM puteti gasi informatii complete despre:Editorial: Drumurile noastre... (Citeşte..)

Revista AUTOTURISM – august 2005

imagine_11

A aparut revista AUTOTURISM numarul 8/2005! O gasiti la toate chioscurile de difuzare a presei! Membrii ACR o vor primi prin posta dupa data de 15 august. In numarul din luna august 2005 al Revistei AUTOTURISM puteti gasi informatii despre:Editorial:... (Citeşte..)

Revista AUTOTURISM – iulie 2005

imagine_101

In numarul din luna iulie 2005 al Revistei AUTOTURISM puteti gasi informatii despre:Taxa pe deplasarea cu automobilul?Noi avantaje pentru membrii ACR!Viata de clubTrofeul Autoturismul Anului 2004: Membrii ACR au ales Dacia Logan!Viata de clubTVR impotriva FIA!Raileanu la un pas de... (Citeşte..)

Revista AUTOTURISM – iunie 2005

imagine_89

In numarul din luna iunie 2005 al Revistei AUTOTURISM puteti gasi informatii despre:Nissan-Renault: o sansa romaneasca?Actualitatea autoViata de clubTrofeul Autoturismul Anului 2004Test Audi A6 AvantLamborghini…de politie!Test Citroen C4 CoupeTest Renault Laguna 2,0l TCampanie nationala: Poarta intotdeauna centura de siguranta!Test Opel... (Citeşte..)