Revista Autoturism – noiembrie/decembrie 2007

imagine_615

A aparut revista Autoturism nr. 11-12/2007! In numarul din noiembrie-decembrie al Revistei AUTOTURISM puteti gasi informatii complete despre: Editorial: Dragi membrii ai ACR, Stimati prieteni!Primul premiu de excelenta acordat de Comisia Europeana unei organizatii din RomaniaActualitatea FIAInfo Club ACRBucuresti, oras... (Citeşte..)

McLAREN CONTESTA REZULTATELE DE LA INTERLAGOS

imagine_570

22 octombrie 2007 – Oficialii FIA au confirmat rezultatele din cursa de la Interlagos dupa ce au decis sa nu ia nici o masura impotriva echipelor BMW Sauber si Williams, in ciuda unui raport al delegatului tehnic al FIA care... (Citeşte..)

HAMILTON SI ALONSO K.O. LA INTERLAGOS

imagine_568

21 octombrie 2007 – Niciodata, poate, in istoria Formulei 1 lupta pentru titlul mondial al pilotilor si pe echipe nu a fost mai incins si mai controversat. Daca titlul mondial la constructori a fost decis la masa verde de catre... (Citeşte..)

Revista AUTOTURISM – septembrie/octombrie 2007

imagine_588

A aparut revista Autoturism nr. 9-10/2007! Membrii ACR o vor primi prin posta dupa data de 28 iulie. In numarul din iulie-august al Revistei AUTOTURISM puteti gasi informatii complete despre: Editorial: Sperietoarea UE si automobilismulActualitatea auto Viata de Club Exclusiv... (Citeşte..)

RAZBUNAREA LUI FERNANDO ALONSO
Mc Laren suspendata din Formula 1

imagine_166

14 septembrie 2007 – In Formula 1, cand echipa McLaren-Mercedes era socotita aproape campioana mondiala, FIA a taiat in carne vie. Echipa britanica a fost amendata cu 100 milioane de dolari, i-au fost retrase toate punctele din clasamentul constructorilor si... (Citeşte..)

McLAREN-FERRARI
POTENZA…LA MONZA

imagine_554

11 septembrie 2007 – Acasa la Monza, pe circuitul unde Ferrari a facut istorie, duminica dupa-amiaza McLaren a triumfat indubitabil! Asa cum a aratat grila de start, asa a fost si la sosire.  Doar ca de pe locul al treilea... (Citeşte..)

BERNIE ECCLESTONE VS ROMAN ABRAMOVICI?

imagine_552

07 septembrie 2007 – Desi in urma cu trei luni, marele boss al Formulei 1 a respins ideea de a se implica direct in fotbalul englez, motivand ca el nu baga bani decat unde poate sa castige… dublu, totusi Bernie... (Citeşte..)

BATALIE PE ZECIMI DE SECUNDA IN WRC

imagine_549

04 septembrie 2007 – Raliul Noii Zeelande, foarte rapid dar si foarte tehnic, a generat o lupta extraordinara intre doi mari campioni: Marcus Gronholm si Sebastien Loeb. De-a lungul a trei zile de concurs, acesti adevarati supercampioni ai WRC s-au... (Citeşte..)

Revista AUTOTURISM – iulie/august 2007

imagine_522

A aparut revista Autoturism nr. 7-8/2007! Membrii ACR o vor primi prin posta dupa data de 28 iulie. In numarul din iulie-august al Revistei AUTOTURISM puteti gasi informatii complete despre: Editorial: AUTOTURISM pentru vacanta de vara Actualitatea auto Viata de... (Citeşte..)

Furtuna in Formula 1

imagine_512

16 iulie 2007 – Afacerea spionajului impotriva echipei Ferrari risca sa arunce in aer Formula One”. Nimeni nu se astepta ca dupa 9 etape in F1 (deci la jumatatea campionatului!) bomba sa explodeze: McLaren si noua sa vedeta Lewis Hamilton risca sa... (Citeşte..)