Revista AUTOTURISM – septembrie/octombrie 2007

imagine_588

A aparut revista Autoturism nr. 9-10/2007! Membrii ACR o vor primi prin posta dupa data de 28 iulie. In numarul din iulie-august al Revistei AUTOTURISM puteti gasi informatii complete despre: Editorial: Sperietoarea UE si automobilismulActualitatea auto Viata de Club Exclusiv... (Citeşte..)

RAZBUNAREA LUI FERNANDO ALONSO
Mc Laren suspendata din Formula 1

imagine_166

14 septembrie 2007 – In Formula 1, cand echipa McLaren-Mercedes era socotita aproape campioana mondiala, FIA a taiat in carne vie. Echipa britanica a fost amendata cu 100 milioane de dolari, i-au fost retrase toate punctele din clasamentul constructorilor si... (Citeşte..)

McLAREN-FERRARI
POTENZA…LA MONZA

imagine_554

11 septembrie 2007 – Acasa la Monza, pe circuitul unde Ferrari a facut istorie, duminica dupa-amiaza McLaren a triumfat indubitabil! Asa cum a aratat grila de start, asa a fost si la sosire.  Doar ca de pe locul al treilea... (Citeşte..)

BERNIE ECCLESTONE VS ROMAN ABRAMOVICI?

imagine_552

07 septembrie 2007 – Desi in urma cu trei luni, marele boss al Formulei 1 a respins ideea de a se implica direct in fotbalul englez, motivand ca el nu baga bani decat unde poate sa castige… dublu, totusi Bernie... (Citeşte..)

BATALIE PE ZECIMI DE SECUNDA IN WRC

imagine_549

04 septembrie 2007 – Raliul Noii Zeelande, foarte rapid dar si foarte tehnic, a generat o lupta extraordinara intre doi mari campioni: Marcus Gronholm si Sebastien Loeb. De-a lungul a trei zile de concurs, acesti adevarati supercampioni ai WRC s-au... (Citeşte..)