REVISTA AUTOTURISM 04/2010

imagine_1063

Pentru a accesa revista Autoturism 04/2010 in format pdf, click aici... (Citeşte..)

Date de contact

imagine_260

Pentru orice probleme legate de buna functionare a Centrului Media, persoanele interesate ne pot contacta de luni pana vineri (orele 9-17) sau nonstop pe perioada desfasurarii evenimentelor ACR.Contact Centrul Media[e]... (Citeşte..)

Noi avantaje pentru membrii ACR!

imagine_42

Carnetul de membru ACR = Carte de credit si de discountShow Your Card! = Arata cardul tau si economisesti bani!Avantajele oferite de catre AUTOMOBIL CLUBUL ROMAN membrilor sai:- Asistenta rutiera non-stop pe toate soselele din tara (tel. 021/222 22 22... (Citeşte..)

Start in Campionatul National de Raliuri Tot-Teren

imagine_66

12 mai 2005 – Automobil Clubul Roman – Comisia Nationala de Automobilism si Karting in colaborare cu Federatia Romana de Motociclism si Clubul Vigraeff Brasov, a dat startul Campionatului National de Raliuri Tot-Teren 2005. Prima etapa a avut loc la... (Citeşte..)

Arhiva si heraldica ACR

imagine_267

Siglele, marcile inregistrate, conceptul de design general, fonturile proprii, culori oficiale, logo-uri, sloganele folosite in campaniile publicitare ale Automobil Clubului Roman, precum si arhiva foto/video sau muzeul ACR, se afla in custodia Centrului Media si sunt protejate prin legile dreptului... (Citeşte..)

Off-road la Satu Mare

imagine_70

14 mai 2005 – Prima etapa din Campionatul National de Raliuri Tot-Teren s-a disputat vineri si sambata la Satu Mare, in organizarea asociatiei sportive ProMotorSport din Satu Mare, in parteneriat cu filiala locala a Automobil Clubului Roman. Daca la sectorul... (Citeşte..)

Expozitia ACR

imagine_381

Automobil Clubul Roman face apel la membrii sai si la persoanele care doresc sa sprijine dezvoltarea Expozitiei ACR, cu rugamintea de a dona catre ACR orice material vechi ce are legatura directa cu istoria Clubului si a automobilismului romanesc.In Expozitia... (Citeşte..)

Karting romanesc in Bulgaria

imagine_72

17 mai 2005 – Kartingul romanesc in Bulgaria, la prima etapa a Campionatului sud-est Europa – 2005In conformitate cu calendarul zonal CIK-FIA, pentru Campionatul European Zona de Sud-Est la Karting, in perioada 13-15 mai a.c., s-a desfasurat, in orasul Varna,... (Citeşte..)

Pachete de servicii si facilitati acordate membrilor ACR

imagine_41

OFERTE SPECIALE VESTA Noul Cod rutier prevede (art.115, al.1) obligativitatea dotarii tuturor autovehiculelor cu trei elemente din panoplia celor destinate sigurantei rutiere: trusa sanitara de prim ajutor, triunghiul reflectorizant si stingatorul de incendiu. Automobil Clubul Roman vine in sprijinul membrilor... (Citeşte..)

Realizarea de materiale promotionale

imagine_266

Centrul Media furnizeaza ideile si realizeaza designul materialelor publicitare utilizate de Automobil Clubul Roman pentru mentinerea impactului marcii foarte aproape de structura de baza a clubului: membrul ACR.Pe langa layout-ul publicatiei clubului, revista Autoturism, site-ul web www.acr.ro, sigla si cardul... (Citeşte..)