Craciun Fericit!

imagine

Automobil Clubul Roman, cu ocazia Sarbatorii Craciunului, Marea Sarbatoare Crestina care semnifica nasterea Mantuitorului, Iisus Hristos, adreseaza membrilor Asociatiei si tuturor automobilistilor din intreaga tara cele mai calduroase urari de bine, de sanatate si prosperitate, impreuna cu dorinta ca anul... (Citeşte..)

Anuntăm cu regret că recent a disparut dintre noi un vechi salariat al Automobil Clubului Român, din județul Bihor, dl. Boroș Ștefan – Martin. Din anul 1979 si pana in 2012, Boroș Ștefan a indeplinit mai multe activități în cadrul... (Citeşte..)

PROMOȚIE EXCEPȚIONALĂ PENTRU MEMBRII ACR PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI 2012

formula castigatoare

ACR lansează o promoţie specială în perioada nov. – 31 dec. 2012, in toate filialele ACR. Persoanele care îşi achită cotizaţia de membru auto sau îşi reînnoiesc calitatea de membru în această perioadă, beneficiază de o reducere  de 50 lei... (Citeşte..)

Anunţăm cu durere decesul colegului nostru, ION DIMACHE

DSCN0403-e1384176806878-250x300

În dimineaţa zilei de luni, 11 noiembrie 2013, s-a stins din viaţă cel care a fost Ion Dimache, care a îndeplinit timp de 14 ani funcţia de director al Filialei ACR Tulcea. Născut la 09 martie 1965, în oraşul Tulcea,... (Citeşte..)

INAUGURAREA BUCHAREST CLASSIC CAR SHOW 2012

DSC_0773

Vineri, 2 noiembrie 2012, a fost inaugurat la World Trade Plaza din Bucuresti, salonul BUCHAREST CLASSIC CAR SHOW, aflat anul acesta la cea de a III-a editie. Ampla expozitie gazduieste peste 50 de masini de epoca, in stare de functionare,... (Citeşte..)

Cupa VTM Râusor 2012

aasda

Intr-un splendid decor de toamna,sambata 27.10.2012, Filiala ACR Hunedoara si Clubul Sportiv Auto Karting Hunedoara, in colaborare cu Comisia de Automobilism si Karting ACR Timis, au organizat in masivul Retezat, la poalele Cetatii Colț, evocata in scrierile sale de Jules Verne,... (Citeşte..)

Campionatul Judetean de Rally Sprint Satu Mare 2012 s-a incheiat cu etapa a V-a

_DSC3884-large

Sambata 27 octombrie, in locatia  denumit “Rider’s Ring” de pe str. Pinului s-a desfasurat etapa a 5-a,ultima  din acest an, a Campionatului Judetean de Rally Sprint Satu Mare 2012. Acest Campionat a fost organizat de  ACR Filiala Satu Mare, Clubul... (Citeşte..)

Buletinul sigurantei rutiere – Raport anual 2011

IGPR

Inspectoratul General al Politiei Romane a publicat recent Buletinul sigurantei rutiere – Raport anual 2011, o ampla lucrare elaborata de Directia Politiei Rutiere si Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii. Documentul este de un real sprijin pentru toti cercetatorii si... (Citeşte..)

Rovinieta la ACR

Überwachung - Observation

In baza Conventiei semnate intre Automobil Clubul Roman si Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, prin intermediul filialelor ACR din intreaga tara se elibereaza roviniete electronice valabile pentru toate tipurile de autovehicule, atat pentru cele inmatriculate in... (Citeşte..)

“No more victims on the roads!”

PxB

Comisia Europeană, din dorinţa de a încuraja fiecare cetăţean european să participe şi să susţină activ siguranţa rutieră, a lansat o nouă Campanie, în cadrul Chartei Europene a Siguranţei Rutiere – “30.000 LIVES TO SAVE”, iar principalul mesaj al acesteia... (Citeşte..)