Start in Campionatul Judetean de Rally Sprint Satu Mare 2012

Etapa I a Campionatului Judetean de Rally Sprint Satu Mare 2012

Sambata, 31 martie, se va da startul in cea de a VII-a editie a Campionatului Judetean de Rally Sprint Satu Mare. Dupa reusitele din ultimii ani cand au participat in campionat peste 150 de piloti licentiati si nelicentiati, organizatorii s-au decis sa... (Citeşte..)

LAURII PILOTAJULUI AUTO 2011 UN EVENIMENT DE EXCEPTIE AL ACR

LAURII PILOTAJULUI AUTO 2011 UN EVENIMENT DE EXCEPTIE AL ACR

Sambata, 24 martie 2012, pe un timp deosebit de insorit, a avut loc festivitatea nationala a ACR intitulata sugestiv “Laurii Pilotajului Auto 2011”, editia anuala 22. Aceasta festivitate a intrunit campionii din competitiile licentiatilor, precum si din automobilismul si kartingul pentru amatori, care... (Citeşte..)

Start bun in mondial pentru Casuneanu/Zani la Italian Baja

Casuneanu Baja

Dupa trei zile extenuante de concurs, in care s-au intrecut cu unele din cele mai renumite nume din Coss-Country-ul mondial, echipajul C. Casuneanu/M. Zani, cu noul Mitsubishi Lancer, s-a clasat pe un excelent loc sase, marcand astfel primele puncte in Cupa Modiala FIA pentru... (Citeşte..)

ACR isi premiaza sportivii

imagine5

Sambata 24 martie 2012 ora 13, va avea loc la Centrul de perfectionare in management ACRdin Alba Iulia, festivitatea decernarii premiilor Laurii pilotajului auto 2011. La aceasta manifestare participa pilotii castigatori ai diferitelor competitii nationale si judetene, organizatori, arbitri, oficialitati locale si reprezentanti... (Citeşte..)

Scrisoarea ACR adresata Presedintelui Romaniei cu privire la preturile combustibililor auto

LOGO ACR

Stimate Domnule Presedinte, Luând act de declaratia Dumneavoastra cu privire la pretul combustibililor auto, din data de 11 martie a.c., dorim sa va incunostiintam ca Automobil Clubul Roman, in calitatea sa de organizatie profesionala neguvernamentala, a luat atitudine in numele... (Citeşte..)

Scrisoarea ACR adresata Primului Ministru al Romaniei cu privire la preturile combustibililor auto

ACR-EMBLEMA-buna-mica

Stimate Domnule Prim-ministru, Automobil Clubul Roman, asociatia automobilistilor din Romania, fondata in anul 1904, in legatura cu escaladarea pretului de vanzare al combustibililor auto catre consumatori, va adreseaza rugamintea de a analiza in cadrul Guvernului o posibila masura de a... (Citeşte..)

Comunicat de presa
Benzina si motorina din Romania nu produc energie?

Combustibil2

Automobil Clubul Roman in comunicatul de presa din data de 5 martie 2012 prezenta un protest in legatura cu escaladarea continua a pretului de vanzare a combustibililor auto, respectiv benzina, motorina si gazele naturale lichefiate. Automobilistii din tara noastra ni... (Citeşte..)

Protest impotriva majorarii continue a pretului combustibililor auto

Combustibil1

Automobil Clubul Roman, asociatia automobilistilor din Romania, protesteaza fata de escaladarea continua a pretului combustibililor auto. Cu toate ca pe plan mondial pretul petrolului a avut oscilatii atat pozitive cat si negative, in Romania pretul combustibililor auto a avut in... (Citeşte..)