Raliul Frumusetii 2012
Editia a XVI-a, 1 – 2 iunie, Hunedoara

RF-afis

In perioada 1-2 iunie 2012, Filiala ACR Hunedoara si Clubul Sportiv Auto Karting Hunedoara, cu sprijinul Consiliului Judetean Hunedoara, va organiza cea de a XVI-a editie a celei mai importante competitii automobilistice destinata femeilor din Romania, RALIUL FRUMUSETII, la care... (Citeşte..)

Prezenta flotei de asistenta rutiera a ACR – pretutindeni in tara in perioada de weekend

Echipaj de depanare ACR

Pentru asistatarea optima a membrilor ACR si cei ai cluburilor partenere din strainatate, flota de asistenta rutiera a ACR este prezenta si in acest weekend, 19 – 21 mai 2012, pe toate arterele de circulatie din Romania.          Autovehiculele de... (Citeşte..)

Etapa a II-a a Campionatului Judetean de Rally Sprint Satu Mare

Rally-Sprint-Satu-Mare-2012

Sambata, 12 mai, se va desfasura etapa a II-a a Campionatului Judetean de Rally Sprint Satu Mare editia 2012. Avand in vedere caracterul deja traditional al competitiei, concurentii asteapta cu nerabdare sa-si arate maestria de a conduce pe un circuit... (Citeşte..)

Revista Autoturism 2/2012

revista-Autoturism-2-201201

Astăzi a apărut noul număr al Revistei „Autoturism”, publicaţia oficială a Automobil Clubului Român. Editorialul revistei, semnat de Preşedintele ACR, consemnează împlinirea unui an benefic din cadrul Deceniului Mondial al Siguranţei Rutiere 2011 – 2020 iniţiat de ONU, care, în... (Citeşte..)

REVISTA AUTOTURISM 01/2012

Pentru a accesa revista Autoturism – 01/2012 in format pdf, click aici ... (Citeşte..)

COMPLEXUL TURISTIC ACR ALBA IULIA ŞI-A LANSAT SEZONUL ESTIVAL

prima poza

Sfârşitul de aprilie 2012 a marcat lansarea în sezonul estival a complexului turistic ACR Alba Iulia, situat în chiar vecinătatea Cetăţii Marii Uniri. După încheierea programului de igienizare, de optimizare a sistemului de termoficare şi instalaţii sanitare, completat de angajarea... (Citeşte..)