Cupa VTM Râusor 2012

aasda

Intr-un splendid decor de toamna,sambata 27.10.2012, Filiala ACR Hunedoara si Clubul Sportiv Auto Karting Hunedoara, in colaborare cu Comisia de Automobilism si Karting ACR Timis, au organizat in masivul Retezat, la poalele Cetatii Colț, evocata in scrierile sale de Jules Verne,... (Citeşte..)

Campionatul Judetean de Rally Sprint Satu Mare 2012 s-a incheiat cu etapa a V-a

_DSC3884-large

Sambata 27 octombrie, in locatia  denumit “Rider’s Ring” de pe str. Pinului s-a desfasurat etapa a 5-a,ultima  din acest an, a Campionatului Judetean de Rally Sprint Satu Mare 2012. Acest Campionat a fost organizat de  ACR Filiala Satu Mare, Clubul... (Citeşte..)

Buletinul sigurantei rutiere – Raport anual 2011

IGPR

Inspectoratul General al Politiei Romane a publicat recent Buletinul sigurantei rutiere – Raport anual 2011, o ampla lucrare elaborata de Directia Politiei Rutiere si Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii. Documentul este de un real sprijin pentru toti cercetatorii si... (Citeşte..)

Rovinieta la ACR

Überwachung - Observation

In baza Conventiei semnate intre Automobil Clubul Roman si Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, prin intermediul filialelor ACR din intreaga tara se elibereaza roviniete electronice valabile pentru toate tipurile de autovehicule, atat pentru cele inmatriculate in... (Citeşte..)

“No more victims on the roads!”

PxB

Comisia Europeană, din dorinţa de a încuraja fiecare cetăţean european să participe şi să susţină activ siguranţa rutieră, a lansat o nouă Campanie, în cadrul Chartei Europene a Siguranţei Rutiere – “30.000 LIVES TO SAVE”, iar principalul mesaj al acesteia... (Citeşte..)