Sarbatori Fericite!

SarbatoriFericite

Cu prilejul Sfintelor Sarbatori ale Craciunului 2013, care semnifica pentru crestinii de pretutindeni Nasterea Mantuitorului Iisus Hristos, Automobil Clubul Roman adreseaza cele mai calduroase urari de sanatate, fericire si prosperitate membrilor Asociatiei si tuturor automobilistilor din tara noastra, impreuna cu... (Citeşte..)

Revista Autoturism 4/2013

AUTOTURISM-4_2013

A aparut numarul 4/2013 al Revistei “Autoturism” in paginile caruia veti putea gasi noutati, printre altele, despre realegerea domnului Jean Todt ca Presedinte al Federatiei Internationale a Automobilului, despre dimensiunea europeana si internationala a Automobil Clubului Roman, despre inventatorul automobilului cu... (Citeşte..)

Atentie: Reguli specifice de circulatie rutiera in Europa

snow

Pentru a veni in ajutorul soferilor care se deplaseaza in afara granitelor Romaniei, va prezentam cateva detalii despre traficul din unele tari ale Uniunii Europene, elemente de care este bine sa tineti cont pentru a va putea bucura de calatorii... (Citeşte..)

CONDUCEREA AUTOMOBILULUI PE TIMP DE IARNĂ, O MARE PROVOCARE

auto iarna

Condusul pe timp de iarnă, în special în condiţiile unui carosabil alunecos sau acoperit de gheaţă sau polei, reprezintă o provocare pentru toţi automobiliştii, indiferent de vechimea sau categoria permisului de conducere pe care aceştia îl posedă. Dintre toate sezoanele,... (Citeşte..)

LAURII PILOTAJULUI AUTO 2013 ACR in marea cetate a reintregirii, Alba Iulia

20131207_145328

In ziua de sambata 7 decembrie 2013, a avut loc ceremonia oficiala LAURII PILOTAJULUI AUTO 2013 consacrata decernarii premiilor Automobil Clubului Roman, care reprezinta in Romania atributul de AUTORITATE SPORTIVA NATIONALA (ASN) in cadrul Federatiei Internationale a Automobilului (FIA) sportivilor... (Citeşte..)

Un nou serviciu pentru membrii ACR: reducere de preţ la combustibili auto

mol RED

Automobil Clubul Român, în parteneriat cu MOL România, oferă membrilor săi preţuri speciale la achiziţionarea de combustibili. În toate staţiile MOL din România, membrii ACR beneficiază de un discount de 10 bani/l, la orice tip de combustibil auto: benzină, motorină... (Citeşte..)

Campionatul National de Rally Sprint, ediţia 2013, la final

rally 1

Sâmbătă 16 noiembrie, în Poligonul ACR Satu Mare, s-a desfăşurat etapa a 5-a, ultima  din acest an, a Campionatului de Rally Sprint 2013. Acest Campionat a fost organizat de  ACR Filiala Satu Mare, Clubul Sportiv Auto Karting Rider’s şi Primăria... (Citeşte..)

UN NOU SERVICU PENTRU MEMBRII ACR:
Gama vastă a bateriilor CARANDA – DISCOUNT 10%

Foto-Aristide

Interviu acordat, în exclusivitate, Revistei „Autoturism” de către preşedintele Companiei şi Directorul său General, Ing. Aristide CARANDA.  Inginerul Aristide Caranda şi-a consacrat, putem spune, viaţa profesională cercetării, proiectării, inventicii tehnologice şi producţiei de acumulatoare şi baterii. De la absolvirea Facultăţii... (Citeşte..)

10% REDUCERE la acumulatori (baterii auto), pentru membrii ACR

baterii caranda

Automobil Clubul Român şi Caranda Baterii, conform unei tradiţii îndelungate în relaţiile dintre cele două instituţii, au convenit, şi în acest an, continuarea protocolului de colaborare. Potrivit înţelegerii, membrii ACR pot beneficia de o reducere de 10% a preţului de... (Citeşte..)

Eveniment sportiv auto la Cluj Napoca

Afis-Raliu FINAL

Sambata 9 noiembrie, pe kartodromul din Cluj-Napoca, continua seria evenimentelor sportive auto din anul acesta prin organizarea de catre CS BMD Performance impreuna cu ACR Cluj, a unui concurs de viteza pe circuit destinat atat pilotilor  amatori cat si celor cu... (Citeşte..)