Raliul Zăpezii – Cavnic 2013, ediţia a III-a

camila_mare

In perioada 1 – 3 Martie, Comisia Naţionala de Automobilism şi Karting (CNAK) a Automobil Clubului Român prin filiala ACR Maramureş, împreună cu clubul Team Dakar Romania, vor organiza a III-a ediţie a RALIULUI ZĂPEZII în staţiunea turistică Cavnic, în... (Citeşte..)

Laboratoare Şcolare de Educatie Rutieră sub auspiciile ACR

Balotesti 1

Automobil Clubul Român şi Fundaţia FIA, au implementat, în anul 2013, în România, Proiectul de Educaţie Rutieră a elevilor de 6 – 14 ani, intitulat sugestiv „O SECUNDĂ PENTRU VIAŢA TA”, în scopul formării unui comportament preventiv pe arterele de... (Citeşte..)

Reluarea Campionatului Balcanic de Raliuri

Raliul Balcanic Romania

În perioada 20-22 februarie 2013 a avut loc în Bulgaria ședința Cluburilor din țările balcanice la care a participat o delegație a Automobil Clubului Roman alături de reprezentanți din Bulgaria Grecia, Serbia și Turcia. Cu această ocazie s-a discutat pe... (Citeşte..)

Etichetate cu:

Profitul record al Companiei PETROM în 2012, pe seama preţurilor modificate galopant la combustibilii auto

ALBANIA-IRAQ-COMMODITIES-ENERGY-OIL-PRICE-RECORD

Automobil Clubul Român a primit numeroase mesaje de la automobilişti, în care aceştia şi-au exprimat protestul şi indignarea după comunicatul Petrom privind profitul record al Companiei în anul 2012, cel mai mare obţinut vreodată de o companie din România. Potrivit... (Citeşte..)

SIMBOLUL SOLIDARITĂŢII PE AUTOMOBILUL TĂU

Calendar buzunar 2013

Acţiunea intitulată sugestiv „ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI”, lansată de Automobil Clubul Român începând cu decembrie 2012, la solicitarea membrilor asociaţiei, se bucură, pe zi ce trece, de o largă audienţă. Din sondajele realizate de filialele teritoriale ale asociaţiei, pe un... (Citeşte..)

Dumitru SECHELARIU, un mare iubitor al kartingului romanesc

Selena Bacau

Astazi, 16 februarie, Automobil Clubul Roman a aflat cu durere despre incetarea din viata a celui care a fost DUMITRU SECHELARIU, un mare iubitor al fotbalului bacauan si poate putina lume stie ca a fost si un mare animator si... (Citeşte..)

Calendarul pentru Automobilism Sportiv 2013

imagine_1155

Va prezentam mai jos Calendarul pentru Automobilism Sportiv pe anul 2013, calendar provizoriu stabilit de catre Comisia Nationala de Automoblism si Karting din cadrul Automobil Clubului Roman: Calendar Automobilism Sportiv 2013... (Citeşte..)

Concurenta neloaiala = furt ordinar (in Romania)

imagine_1155

Automobil Clubul Roman, asociatia automobilistilor din Romania, fondata la 5 aprilie 1904, a desfasurat activitati specifice in folosul automobilistilor in intreaga sa existenta de aproape 109 ani, infruntand chiar oprimarea socialisto-comunista. In prezent, in conditiile concurentiale haotice din Romania, ACR... (Citeşte..)

Noi preturi ale vignetei in Austria

vigneta

Preturile vignetelor din Austria au crescut in 2013 cu 3,6 %, in conformitate cu legislatia austriaca care stipuleaza ca preturile acestora trebuie sa fie ajustate cu indicele armonizat al preturilor de consum. Astfel, pentru anul 2013, preturile vignetelor va fi... (Citeşte..)