Diversiunea FRAS la adresa Automobil Clubului Român

imagine_1155

Automobil Clubul Român a constatat cu stupoare, că în urmă cu câteva săptămâni, conducerea Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, a reluat atacul, diversiunea şi acţiunea dezbinării la adresa organizatiei noastre, prin răsturnarea adevărului şi realităţii privind mişcarea automobilistică din România.... (Citeşte..)

Spectacol la Campionatul Satmarean de Rally Sprint

IMG_8316

Sambata, 23 martie 2013, in poligonul ACR din Satu Mare s-a desfasurat prima etapa, din acest an, a Campionatului de Rally Sprint, ajungand la cea de a VIII-a editie. Acest Campionat, care cuprinde cinci etape, este organizat de  ACR Filiala... (Citeşte..)

Echipa NAPOCA RALLY ACADEMY la start in anul competitional 2013

Napoca Rally Team

În seara de 19 martie 2013, Bucureştiul a cedat statutul de „Capitală” a competiţiilor de raliuri ale României metropolei automobilistice clujene. Această lansare automobilistică de marcă a avut loc la Hotelul „Ramada Nord”, unde echipa „Napoca Rally Academy” şi-a lansat... (Citeşte..)

Start in Campionatul de Rally Sprint Satu Mare

Rally-Sprint-Etapa-I-2013

In acest week-end se va da Startul editiei 2013 a Campionatului de Rally Sprint Satu Mare. Sambata, 23 martie, incepand cu orele 11:00 se va desfasura pe pista ACR din Satu Mare, prima etapa a Campionatului. Inscrierile se fac la... (Citeşte..)

La Multi Ani, Larisa!

DSC00030

In 16 martie 1999, intr-o frumoasa zi de primavara,se nastea la Arad, LARISA RENATA JUCU, nepoata directorului Filialei ACR Arad,Victor JUCU. Larisa avea sa devina membra a clubului nostru inca din prima zi de viata ,cu legitimatia nr AR047101. Astazi 16... (Citeşte..)

Club Hotel Yanakiev****, Borovetz, Bulgaria – 15% reducere pentru membrii ACR

Yanakiev

Automobil Clubul Roman va invita sa petreceti un sejur de neuitat in frumoasa statiune montana Borovetz din Bulgaria. Club Hotel Yanakiev ****, ofera tuturor membrilor Automobil Clubului Roman o reducere de 15% din tarifele standard de cazare. Astfel in calitate... (Citeşte..)

Revista Autoturism 1/2013

AUTOTURISM-1_2013

A apărut noul număr al Revistei Autoturism, publicaţie oficială a Automobil Clubului Român. Editorialul revistei, semnat de Preşedintele ACR, prezinta pasii facuti in primii doi ani de la lansarea « Decadei Mondiale a Sigurantei Rutiere 2011 – 2020 ». Totodata, in paginile... (Citeşte..)

Flori de 8 Martie pentru automobiliste

DSCF2064

In dimineata de 8 Martie, cand in Romania, ca si pe intregul mapamond, se aduc imnuri pentru omagierea Femeii, automobilistele de pe soselele noastre n-au fost uitate de catre partenerii lor la trafic, dar mai ales de Automobil Clubul Roman,... (Citeşte..)

Promoţia Mărţişorului ACR

images

Primăvara şi-a făcut timid apariţia şi în acest an, 2013, aducând cu ea primii ghiocei pe care noi, cei din echipa ACR, îi dăruim cu drag tuturor doamnelor şi domnişoarelor. Oferim din inimă câte un mărţişor participantelor la trafic, atât... (Citeşte..)

Raliul Zăpezii Cavnic 2013 – la final

DSC_0670

In perioada 1 – 3 Martie, Comisia Naţionala de Automobilism şi Karting (CNAK) a Automobil Clubului Român prin filiala ACR Maramureş, împreună cu clubul Team Dakar Romania, a organizat a III-a ediţie a RALIULUI ZĂPEZII Cavnic. Startul competiţiei s-a dat,... (Citeşte..)