Oferte speciale pentru turismul ACR în mini vacanţa de 1 Mai şi Sărbătorile Pascale 2013

Alba Iulia

BULGARIA – Renumita staţiune Borovetz  În premieră, începând cu primăvara 2013, clubul automobilistic bulgar a lansat o promoţie specială pentru membrii şi simpatizanţii ACR, un program special în staţiunea turistică Borovetz, la „Club Hotel Yanakiev” situată la numai 70 km... (Citeşte..)

Un eveniment de excepţie : Laurii Pilotajului Auto 2012

IMG_0163

În Cetatea Marii Unirii de la Alba Iulia s-a desfăşurat, recent, evenimentul anual de excepţie al ACR : LAURII PILOTAJULUI AUTO 2012, sub patronajul Comisiei Naţionale de Automobilism şi Karting a Automobil Clubului Român, Consiliului Judeţean Alba şi Primăriei Alba... (Citeşte..)

Revista Autoturism 2/2013

AUTOTURISM-2_13

Pentru a accesa revista Autoturism – 01/2012 in format pdf, click aici ... (Citeşte..)

Conferinţa Naţională „ Siguranţa Rutieră în Context European”

Image

Automobil Clubul Român a participat la Conferinţa Naţională „ Siguranţa Rutieră în Context European” organizată la Palatul Parlamentului, în zilele de 15-16 aprilie, sub patronajul Camerei Deputaţilor. Deschiderea Conferinţei a fost onorată de Valeriu Zgonea, Preşedintele Camerei Deputaţilor, care a... (Citeşte..)

Laurii Pilotajului Auto 2012, un eveniment de excepţie

Site

Organizarea celei de-a 23-a ediţii, la Centrul de Perfectionare a Managementului ACR Alba Iulia, in ziua de sambata, 13 aprilie, a galei campionilor din automobilism şi karting care s-au consacrat în competiţiile Automobil Clubului Român, intitulată sugestiv „LAURII PILOTAJULUI AUTO”,... (Citeşte..)

Start la Campionatul European de WUSHU Tradiţional

wushu

În seara zilei de 10 aprilie 2012, la Sala Polivalentă din Capitală a avut loc ceremonia oficială de deschidere a Campionatului European de Wushu Tradiţional, aflat la a doua ediţie şi la care îşi dispută valoarea sportivi din 24 de... (Citeşte..)

Baza nautică ACR Delta Dunării recomandată de ADAC membrilor săi

reclama-ACR-in-germana

Delta Dunării este cea mai întinsă deltă din Europa şi reprezintă un paradis natural pentru 5.500 specii de floră şi faună, din care peste 330 specii de păsări de apă: 50% din populaţia mondială de gâscă cu gât roşu, 60%... (Citeşte..)