Primul Trofeu al Calităţii din România decernat Automobil Clubului Român

Trofeul

În ziua de 29 mai 2013, la Casa Oamenilor de Ştiinţă, a fost decernat, într-o festivitate oficială, Automobil Clubului Român, „PRIMUL TROFEU AL CALITĂŢII DIN ROMÂNIA”, intitulat simbolic „Fierul de Cristal”. Acest trofeu reprezintă opera celebrului sculptor român de artă... (Citeşte..)

Start in Campionatul National de Indemanare Auto 2013

Afis-CNIA

Automobil Clubul Roman impreuna cu GT Auto Club si Carrefour Romania,  va invita, duminica 26 mai, la prima etapa din acest an a Campionatului National de Indemanare Auto. Competitia va avea loc in capitala in parcarea Baneasa Shopping City, incepand... (Citeşte..)

Etapa a II-a a Campionatului Judetean de Rally Sprint Satu Mare

Rally Sprint Etapa II 2013 RO small

Sambata, 25 mai se va desfasura in poligonul ACR din Satu Mare cea de a doua etapa a Campionatului Judetean de Rally Sprint 2013. Inscrierile in concurs se fac incepand cu ora 9:00 iar antrenamentele si cele doua manse cronometrate... (Citeşte..)

FIA Official Safety Training Program, excelenta si profesionalism in sportul auto romanesc

OSTP Alba Iulia

In perioada 17 – 19 mai 2013, Automobil Clubul Roman, cu sprijinul Institutului FIA si al Confederatiei Australiene de Motor Sport (CAMS), a organizat, la propriul Centru de Perfectionare din Alba Iulia, un training pentru oficialii care activeaza in sportul... (Citeşte..)

Campania nationala ACR “O SECUNDA PENTRU VIATA TA” inscrisa in programul Road Safety al FIA – Region I

coperta

Proiectul Automobil Clubului Român, sprijinit de către Fundaţia FIA, intitulat “O Secundă Pentru Viaţa Ta”, care se derulează în anul 2013, se bucură de aprecierea Federaţiei Internaţionale a Automobilului, fiind promovat în cadrul activităţilor de siguranţă rutieră din Regiunea I... (Citeşte..)

Official Safety Training Program

banner

In perioada 17 – 19 mai 2013, Automobil Clubul Roman, împreună cu Institutul FIA şi Confederatia Australiana de Motor Sport, organizeaza, la Centrul de Scolarizare ACR Alba Iulia, programul de instruire in siguranta a oficialilor din automobilismul sportiv. Programele de... (Citeşte..)

PASTE FERICIT!

imagine_817

Automobil Clubul Roman adreseaza, cu prilejul Sfintelor Sarbatori de Pasti, membrilor ACR si tuturor automobilistilor din tara noastra cele mai bune urari de sanatate, fericire si prosperitate! Fie ca lumina sfanta a Invierii Domnului nostru Iisus Hristos sa aduca implinirea... (Citeşte..)