Etapa a II-a a Campionatului National de Indemanare Auto 2013

PLIANT_AUTO_FINAL_pagenumber.003

În ziua de duminică, 23 iunie 2013, va avea loc etapa a II-a a Campionatului National de Îndemânare Auto 2013 din cadrul ACR, în organizarea GT Auto Club Sportiv Bucureşti şi cu susţinerea Clubului Hobby Autosport Brăila. Competiţia se desfăşoară... (Citeşte..)

Drumuri blocate

Drumuri blocate

Din cauza zăpezii şi a viscolului, sunt închise următoarele sectoare de drumuri: Cod rosu de ninsoare si viscol pentru urmatoarele zone: Constanta si Tulcea pana la orele 18:00 Vrancea, Buzau si Braila pana la orele 16:00 Cod Rosu de intensificări... (Citeşte..)

Activitatile Automobil Clubului Roman apreciate de FIA

News-FIA

Prestigiosul trofeu al calitatii, Fierul de Cristal, acordat anul acesta Automobil Clubului Roman se bucura in continuare de ecouri pozitive atat pe plan intern cat si international. Astfel, de curand, Federatia Internationala a Automobilului a transmis felicitari Automobil Clubului Roman... (Citeşte..)

Alerta trafic rutier Ungaria: drumuri inchise din cauza inundatiilor

Dunarea

UPDATE 11.06.2013 ora 11:50 – La sud de Budapesta nivelul apelor Dunari a atins astazi cel mai ridicat nivel din toate timpurile. Pe parcursul urmatoarelor ore se asteapta doar o mica imbunatatire a situatiei. Din cauza inundatiilor, dar si a... (Citeşte..)

ACR prezent la decernarea Energy Globe Award 2013 România

IMG_0412

Recent, la invitatia Sectiei Comerciale a Ambasadei Austriei la Bucuresti, Automobil Clubul Roman a fost martorul unui eveniment automobilistic deosebit care a avut loc la sediul acestei ambasade: acordarea premiului ”Energy Globe Award 2013 România”. Premiul a fost acordat Dlui.... (Citeşte..)