Sarbatori Fericite!

SarbatoriFericite

Cu prilejul Sfintelor Sarbatori ale Craciunului 2013, care semnifica pentru crestinii de pretutindeni Nasterea Mantuitorului Iisus Hristos, Automobil Clubul Roman adreseaza cele mai calduroase urari de sanatate, fericire si prosperitate membrilor Asociatiei si tuturor automobilistilor din tara noastra, impreuna cu... (Citeşte..)

Revista Autoturism 4/2013

AUTOTURISM-4_2013

A aparut numarul 4/2013 al Revistei “Autoturism” in paginile caruia veti putea gasi noutati, printre altele, despre realegerea domnului Jean Todt ca Presedinte al Federatiei Internationale a Automobilului, despre dimensiunea europeana si internationala a Automobil Clubului Roman, despre inventatorul automobilului cu... (Citeşte..)

Atentie: Reguli specifice de circulatie rutiera in Europa

snow

Pentru a veni in ajutorul soferilor care se deplaseaza in afara granitelor Romaniei, va prezentam cateva detalii despre traficul din unele tari ale Uniunii Europene, elemente de care este bine sa tineti cont pentru a va putea bucura de calatorii... (Citeşte..)

CONDUCEREA AUTOMOBILULUI PE TIMP DE IARNĂ, O MARE PROVOCARE

auto iarna

Condusul pe timp de iarnă, în special în condiţiile unui carosabil alunecos sau acoperit de gheaţă sau polei, reprezintă o provocare pentru toţi automobiliştii, indiferent de vechimea sau categoria permisului de conducere pe care aceştia îl posedă. Dintre toate sezoanele,... (Citeşte..)

LAURII PILOTAJULUI AUTO 2013 ACR in marea cetate a reintregirii, Alba Iulia

20131207_145328

In ziua de sambata 7 decembrie 2013, a avut loc ceremonia oficiala LAURII PILOTAJULUI AUTO 2013 consacrata decernarii premiilor Automobil Clubului Roman, care reprezinta in Romania atributul de AUTORITATE SPORTIVA NATIONALA (ASN) in cadrul Federatiei Internationale a Automobilului (FIA) sportivilor... (Citeşte..)