La multi ani 2015 !

2015

In pragul Noului An 2015, Comitetul Executiv al Automobil Clubului Roman adreseaza cele mai calduroase urari de sanatate, fericire si prosperitate, membrilor ACR si intregii familii automobilistice din tara noastra. Dorim tuturor automobilistilor, ca in anul 2015, sa circule pe... (Citeşte..)

Sarbatori Fericite membrilor ACR si tuturor automobilistilor !

foto_felicitare

Cu prilejul Sfintelor Sarbatori ale Craciunului 2014, Automobil Clubul Roman adreseaza cele mai calduroase urari de sanatate, fericire si prosperitate membrilor Asociatiei si tuturor automobilistilor din tara noastra, impreuna cu dorinta de a se bucura de calatorii in deplina siguranta,... (Citeşte..)

Noul numar al Revistei Autoturism

coperta (1)

A apărut noul număr al Revistei Autoturism, publicaţie oficială a Automobil Clubului Român. Editorialul revistei, semnat de Preşedintele ACR, prezinta principalele servicii, avantaje si facilitati pentru membrii asociatiei, la nivelul cluburilor europene, precum si locul ACR in Societatea Civila romaneasca... (Citeşte..)

La Multi Ani, Romania!

drapel

Cu prilejul zilei de 1 Decembrie 2014, Sarbatoarea Nationala a tarii noastre, Automobil Clubul Roman adreseaza membrilor asociatiei, tuturor automobilistilor romani, traditionala urare “La Multi Ani Romania!”... (Citeşte..)

Studiu EuroRAP privind siguranta drumurilor din Romania

image1

Recent, specialisti ai EuroRAP au efectuat un studiu care a pus in evidenta faptul ca Infrastructura rutiera a unei tari nu constituie doar un mijloc pentru asigurarea unui  transport in condtiii de siguranta, ci este considerata a fi esentiala in... (Citeşte..)

Campionatul National de Rally Sprint 2014 editia a IX-a s-a incheiat la Satu Mare cu etapa a V-a

Ro et.5 bun_small

Sambata 15 noiembrie, in Poligonul ACR Satu Mare s-a desfasurat etapa a 5-a si ultima din acest an, a Campionatului National de Rally Sprint 2014, campionat organizat de  ACR Sucursala Satu Mare, Clubul Sportiv Auto Karting Rider’s si Primaria Municipiului ... (Citeşte..)

EXPLOREAZĂ EUROPA : Ofertă Specială pentru vacanţa de iarnă, prin ACR şi FIA

crown

Marele avantaj : 50 % discount pentru membrii ACR la rezervări în perioada 3 noiembrie-14 decembrie 2014 şi pentru minimum 2 nopţi de cazare între 19 decembrie-15 februarie 2015. Oferta specială lansată de ACR şi FIA cuprinde toate hotelurile din... (Citeşte..)

Proiectul ACR Carte de Salvare la Bord – o noua sansa in salvarea vietii

DSC_0319

Automobil Clubul Roman se afla in faza finala a implementării, in Romania, a proiectului “Carte de Salvare la Bord”, împreună cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, proiect care a fost realizat in mai multe tari europene. In acest sens,... (Citeşte..)

Automobil Clubul Român prezent la Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2014

DSC_0437

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii ediţia 2014, inaugurat la Romaero Băneasa beneficiază de o tradiţie de peste 20 ani, reprezentând primul eveniment auto specializat în România. În cadrul Salonului, alături de cele mai noi modele de autovehicule comercializate în România,... (Citeşte..)

ACR susţine campania caritabilă iniţiată de Asociaţia Telefonul Copilului

Peru1

Automobil Clubul Român susţine acţiunea caritabilă iniţiată de Asociaţia Telefonul Copilului, al cărei scop este acela de a proteja copiii împotriva oricărei încercări de încălcare a drepturilor lor, împotriva oricărei forme de abuz. De aceea, la sfârşitul lunii septembrie 2014,... (Citeşte..)