105 ani de la nasterea marelui pilot Petre Cristea

PetreCristea

Astazi, 31 ianuarie 2014, se implinesc 105 ani de la nasterea pilotului emblematic al romanilor : PETRE CRISTEA. Se poate afirma ca Petre Cristea a fost cel mai talentat si valoros pilot roman in cei peste 110 ani de automobilism sportiv... (Citeşte..)

Etichetate cu:

GALA CAMPIONILOR TIMIŞ 2013
la automobilism şi karting

timis5

La finalul lunii ianuarie a avut loc, la Timişoara, „Gala Campionilor 2013” la automobilismul sportiv şi kartingul sportiv, în organizarea Comisiei Judeţene de Automobilism şi Karting a ACR. Amfitrionul festivităţii a fost Complexul Hotelier Ice Dyp Resort & SPA Timişoara.... (Citeşte..)

Gala Campionilor la Karting 2013

frk

În ziua de sâmbătă, 25 ianuarie 2014, a avut loc, în Sala de conferinţe a Ministerului Tineretului si Sportului, un eveniment de mari reverberaţii în domeniul automobilismului românesc: Gala Campionilor La Karting – 2013. Deşi meteorologii au dat cod portocaliu... (Citeşte..)

Membrii, colaboratorii ACR şi alţi automobilişti sunt invitaţi să redirecţioneze până la 2% din impozitul anual pe venit către Automobil Clubul Român

decadeofaction

Aşa cum se ştie, conform Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal şi sponsorizarea entităţilor nonprofit, orice contribuabil care realizează venituri din salarii şi asimilate acestora are posibilitatea să direcţioneze 2% din impozitul anual pentru susţinerea unei organizaţii non-profit. Sumele rezultate... (Citeşte..)

Etichetate cu:

ACR cu gânduri bune pentru Michael Schumacher

schumy 3

Automobil Clubul Român, împreună cu miile de piloţi ai automobilismului sportiv din ţara noastră, se află cu ochii pe calendarul lunii ianuarie 2014 care înregistrează zilele în care Schumacher dă piept cu viaţa, aflându-se în comă indusă de câteva săptămâni... (Citeşte..)

Etichetate cu:

Noutăţi Internaţionale:
Conferinţa Clubului Automobilistic Maghiar (MAK)

sediu mak

Recent a avut loc Conferinţa clubului automobilistic maghiar, care în 2013 a împlinit 113 ani de existenţă, înscriindu-se, ca şi Automobil Clubul Român, printre primele 10 cluburi auto înfiinţate în Europa la începutul secolului trecut. Ca preşedinte al clubului a... (Citeşte..)

Etichetate cu:

Calendarele ACR oferite elevilor de la Laboratoarele Şcolare de Educaţie Rutieră

IMG_6617

Deschiderea cursurilor şcolare, după vacanţa sărbătorilor de iarnă 2013 – 2014, a prilejuit filialelor judeţene ACR o reîntâlnire cu elevii din laboratoarele şcolare de educaţie rutieră, care funcţionează sub auspiciile ACR. Scopul a fost unul inedit: oferirea seturilor de calendare... (Citeşte..)

Etichetate cu:

La mulţi ani cu prilejul sărbătoririi Sfântului Ioan Botezătorul

70227_sf_ioan_botezatorul1

Astăzi, biserica creştină cinsteşte pe Sfântul Ioan Botezătorul, care l-a botezat, în Iordan, pe Mântuitorul Iisus Hristos. El a predicat pretutindeni Apropiata Venire a lui Iisus Hristos şi a botezat în apele Iordanului imensa mulţime care îl asculta, primind numele... (Citeşte..)

La Multi Ani 2014!

z acr110g

Automobil Clubul Roman adreseaza, cu ocazia Noului An 2014, cele mai calduroase urari de sanatate, fericire si prosperitate, membrilor ACR si tuturor automobilistilor din tara noastra. Fie ca anul 2014 sa va aduca numai calatorii confortabile pe arterele rutiere de pretutindeni, in... (Citeşte..)

Etichetate cu: