Campionatul National de Rally Sprint 2014 a debutat la Satu Mare cu prima etapa.

1888580_421163818028468_630637811_n

Sambata, 22 februarie, in pofida conditiilor meteo nefavorabile, a inceput prima etapa a Campionatului National de Rally Sprint 2014. Locatia consacrata a fost Poligonul ACR Satu Mare unde pilotii si-au demonstrat maestria sofatului pe o pista cu aderenta scazuta. Astfel,... (Citeşte..)

ACR membru al retelei internationale de asistenta rutiera SNAKE

FIA

Automobil Clubul Roman urmareste continuu sa-si imbunatateasca calitatea asistentei rutiere pe care o ofera atat membrilor sai, cat si membrii cluburilor partenere membre FIA, prin dezvoltarea flotei de asistenta, instruirea patrulelor de asistenta, dar si prin cooperarea internationala cu toate... (Citeşte..)

Start in Campionatul National de Rally Sprint 2014

Ro 2014var 3

Sambata, 22 februarie, se va da startul in cea de a IX-a editie a Campionatului National de Rally Sprint. Prima etapa se va desfasura in mod traditional pe Poligonul ACR din Satu Mare unde va asteptam incepand cu ora 9:00... (Citeşte..)

Gala Campionilor hunedoreni 2013 la automobilismul sportiv

deva 5

În ziua de sâmbătă, 8 februarie 2014, a avut loc, în saloanele hotelului SARMIS din Deva, festivitatea de premiere a campionilor la automobilism şi karting din competiţiile 2013. Momentul acestei sărbători de suflet a fost aşteptat de multe zeci de... (Citeşte..)

Asistență Medicală pentru membrii cluburilor partenere din străinătate

images

Parteneriatul pe care Automobil Clubul Roman il are cu toate cluburile membre FIA presupune si acordarea asistentei medicale membrilor acestora, alaturi de asistenta rutiera, de mobilitate, asistenta juridica, repatrieri auto si persoane samd. Cel mai recent caz, a avut loc... (Citeşte..)

Indiferent de conditiile meteo, la dispozitia membrilor ACR

ACR

Ca de obicei, flota de asistenta rutiera a Automobil Clubului Roman a fost la datorie, in toate zilele in care conditiile meteo rutiere au fost potrivnice desfasurarii in bune conditii a traficului rutier. Indiferent de ora si de conditiile meteo,... (Citeşte..)