Oferte turistice speciale ale Automobil Clubului Român

paste

Nu veţi regreta:         Automobil Clubul Român lansează oferte speciale pentru membrii ACR şi alţi automobilişti. Tarife promoţionale pentru membrii ACR Înscrieri şi detalii la sucursalele ACR sau la Administraţia Centrală-Direcţia Organizare, tel 0213178251, email organizare@acr.ro   OFERTA AUTOMOBIL CLUBULUI... (Citeşte..)

“Buletin de Trabant” la 14 ani

IMG_6136

Duminica, 23 martie 2014, a avut loc, în Capitală, debutul calendarului anual al „Clubului Trabantistelor”, care, anul acesta, împlineşte 14 ani de la înfiinţare în cadrul filialei ACR Bucureşti. Pentru a marca acest eveniment, în dimineaţa zilei de duminică, s-au... (Citeşte..)

Conferinta Nationala a Automobil Clubului Roman

DSC_0489

In ziua de 20 martie 2014 a avut loc Conferinta Nationala a Automobil Clubului Roman. Manifestarea s-a desfasurat in Marea Sala a Unirii din Cetatea Alba Iulia, edificiu cu o inalta reverberatie istorica, locul in care, la 1918, s-a constituit... (Citeşte..)

Atentie la autoplatformele care efectueaza tractari, dar sunt inmatriculate in Bulgaria!

depanare

Fenomenul de inmatriculare in Bulgaria al autovehiculelor detinute de cetatenii romanii a devenit o practica frecventa in ultimii ani, dovada fiind multitudinea de autoturisme, cu vechime considerabila, care circula pe soselele din Romania. Cu totii cunoastem reversul unei astfel de... (Citeşte..)

O ACTIUNE CONSACRATA SALVARII VIETII, LA TIMISOARA

CAM00560

Din initiativa Comisiei judetene de Automobilism si Karting a ACR Timis, pe intreaga perioada 1- 8 martie 2014 se va desfasura, in Municipiul Timisoara, in colaborare cu Politia Rutiera locala, o actiune de mare anvergura, unica si cu mare priza... (Citeşte..)