Spune DA! pentru o lume mai buna! Spune DA! pentru “Drumuri si Transporturi Mai Bune

myworld-1-300x212

Fa-ți auzită vocea si participă la Studiul Global al ONU pentru o Lume Mai Buna! Parerea ta conteaza si dorim sa te alaturi eforturilor ACR de imbunatatire a sigurantei rutiere si a starii drumurilor din Romania. Este poate singura ocazie cand... (Citeşte..)

La mulţi ani cu prilejul Sărbătorii Sfinţilor Constantin şi Elena!

12-Sf-Imparati

Biserica Ortodoxă îi prăznuieşte pe 21 mai pe Sfinţii Împaraţi Constantin si mama sa, Elena. Constantin cel Mare a devenit suveran al întregului Imperiu Roman după învingerea împăraţilor Maxenţiu şi Liciniu. În ajunul luptei cu Maxenţiu, Constantin a văzut pe cer... (Citeşte..)

Delegatie a Clubului Automobilistic Croat in vizita la ACR

DSC_0047

In ziua de 16 mai 2014, o delegatie a Clubului Automobilistic din Croatia (HAK) a efectuat o vizita la Automobil Clubul Roman, expresie a bunelor si trainicelor relatii de colaborare intre cele doua cluburi membre FIA si AIT. Delegatia clubului... (Citeşte..)

Etichetate cu:

Dumitru Prunariu – 33 de ani de la primul zbor în spaţiul cosmic

DumitruPrunariu

Astăzi, 14 mai 2014, se sărbătoresc 33 de ani de la primul şi singurul zbor în spaţiul cosmic al unui român: Dumitru Prunariu. După o pregătire de specialitate în « Oraşul Stelar » Iuri Gagarin de lângă Moscova, Dumitru Prunariu, împreună cu... (Citeşte..)

Automobilisti, atentie la cumparaturile din benzinarii!

Benzinarie

Automobil Clubul Roman a primit in ultima perioada o serie de sesizari din partea membrilor ACR, acestia reclamand anumite situatii in care, in urma unor cumparaturi facute in magazinele unor benzinarii, au fost inselati cu mici sume de bani de... (Citeşte..)

Sistemul eCall amanat pentru 2017

download

Implementarea mult asteptatului sistem european eCall, ce trebuia sa devina operativ incepand cu anul 2015, a fost amanata pana cel mai tarziu in octombrie 2017, in urma votului din Parlamentul European din data de 15 aprilie a.c. Motivul il reprezinta... (Citeşte..)