Primul autoturism Dacia produs în România a împlinit 46 de ani

Dacia 1100

În luna aceasta s-au împlinit 46 de ani de la producerea primului autoturism în România. Acesta este o berlină, sub licenţa Renault R8, un model Dacia 1100, iar primul automobil ieşit pe poarta fabricii a fost făcut cadou Preşedintelui României,... (Citeşte..)

Reîntâlnire cu Palatul Copiilor Oradea

laborator mobil

Palatul Copiilor Oradea şi-a dat, astăzi, acordul pentru a participa, în zilele de 3 – 5 septembrie 2014, la activitatea „Laboratorului Mobil de Educaţie Rutieră al ACR”, care va avea loc la reşedinţa judeţului Bihor. Acest moment este prilejuit de... (Citeşte..)

Hoteluri Partenere ACR – 2014

comandor_panorama

Automobil Clubul Român a pus la dipoziţia membrilor ACR, în ultimii ani, patrimoniul propriu turistic, precum Hotelul  Alba Iulia (judeţul Alba), Nehoiu, (jud Buzău), Hotelul Olăneşti (judeţul Vâlcea), Hotelul plutitor din Delta Dunării şi Motelul de Tranzit Arad, cu discount-uri... (Citeşte..)

Etichetate cu:

Cupa VTM Luna Ses – Negresti Oas – 23 august 2014

afis- definitivat_small

Localitatea Luna Şes, de langa Orasul Negresti-Oas, jud.Satu Mare, va găzdui sâmbată, 23 august 2014 un Raliu de viteză pe traseu montan (VTM).  Acest eveniment sportiv si cultural marcheaza o revenire  a competitiilor de Viteza pe Trateu Montan (VTM) in... (Citeşte..)

VTM Straja – Lupeni 2014

AFISstraja

Sucursala ACR Hunedoara va organiza, împreună cu Clubul Sportiv Auto-Karting Hunedoara, în week-end-ul 16 – 17 august 2014, etapa de VTM Straja – Lupeni, din cadrul Campionatului Judeţean de Viteză pe Traseu Montan 2014. Această competiţie, de tradiţie în ţara... (Citeşte..)

Un mesaj de satisfacţie între atâtea altele similare

IMG_2110

Este cunoscut şi recunoscut faptul că membrii ACR beneficiază anual, în baza Carnetului de Asistenţă Tehnică auto şi rutieră, de un amplu pachet servicii, avantaje şi facilităţi, în baza calităţii de membri ai asociaţiei noastre. Printre aceste privilegii specifice clubului... (Citeşte..)