110 ani de sport automobilistic neîntrerupt sub auspiciile ACR 1904 – 2014

START-1904

În 22 septembrie 2014, Automobil Clubul Român a omagiat împlinirea a 110 ani de competiţii automobilistice pe care le-a organizat fără întrerupere, în pofida vicisitudinilor sociale şi politice ale vremii. Chiar dacă, în anul 1948, regimul comunist a destabilizat asociaţia... (Citeşte..)

Discount-uri la servicii medicale pentru membrii ACR

sigla Sanador

Automobil Clubul Român, în parteneriat cu Centrul Medical SANADOR, deţinător al mai multor clinici, laboratoare de analize medicale şi al primului spital privat cu servicii medicale complete, în care se asigură tratament inclusiv pentru situaţii de urgenţă, oferă membrilor săi... (Citeşte..)

22 septembrie: Start jubiliar la 110 ani de la prima cursă auto din România

fantana cantacuzino

Luni, 22 septembrie 2014, pasionaţii automobilelor de epocă şi-au dat întâlnire la Hotelul Marriott Bucureşti pentru a omagia 110 ani de automobilism sportiv în România, sub egida Automobil Clubului Român. Organizatorii competiţiei au fost Tomitans Classic Cars Constanta, Clubul Vehiculelor... (Citeşte..)

Autostrada Soarelui, la 22 septembrie 2014, inaugureaza 110 ani ai sportului cu motor din Romania.

ACR-110

La 22 septembrie 2014 se implinesc 110 ani de la prima cursa de automobile din Romania, in organizarea ACR  pe traseul Bucuresti-Giurgiu-Bucuresti. La start s-au inscris, la acest inceput de secol, zece automobile cu marcile Mercedes 40HP, Mercedes 18-24 HP,... (Citeşte..)

Campionatul European de orientare şi îndemânare „CEC ORI CUP”, ediţia XVIII 2014, Satu Mare

banner

Anul automobilistic jubiliar al Automobil Clubului Român a fost onorat în 2014 cu numeroase competiţii de automobilism sportiv şi karting sportiv, atât pentru piloţi consacraţi, cât şi pentru debutanţii acestei pasiuni moderne. În acest an, la 22 septembrie, se împlinesc... (Citeşte..)

Etichetate cu:

CONSFĂTUIRE NAŢIONALĂ CU ACTIVUL ACR

n1

În zilele de 10 – 11 septembrie 2014 a avut loc Consfătuirea Naţională cu Activul ACR, la Centrul de Perfecţionare a Managementului ACR – Nehoiu, judeţul Buzău, în prezenţa Preşedintelui ACR. Au participat membrii Consiliului de Conducere , ai Comitetului... (Citeşte..)

Automobil Clubul Român partener al IGSU la organizarea Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat

DSC_0652

În baza Protocolului semnat între ACR şi IGSU, Automobil Clubul Român a participat în perioada 3-5 septembrie la organizarea ediţiei a III-a a „Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat” de la Oradea 2014. La Competiţie a... (Citeşte..)

La mulţi ani cu prilejul Sărbătorii Naşterii Maicii Domnului !

poza Maica Domnului

Biserica Ortodoxă sărbătoreşte,  la  8 septembrie, Naşterea Maicii Domnului, Împărăteasa tuturor sfinţilor, mijlocitoarea către Dumnezeu a tuturor oamenilor, pe care Dumnezeu a ales-o şi s-a adresat ei pentru ca Mântuitorul lumii, Fiul lui Dumnezeu să se poată întrupa din ea.... (Citeşte..)

Ediţia a III-a a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat

Afis-descarcerare-mic

În ziua de 3 septembrie 2014, în Municipiul Reşedinţei Judeţului Bihor, s-a dat startul, oficial, al Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat, eveniment care s-a impus prin ediţiile de la Ploieşti (2012) şi Tg. Mureş (2013)... (Citeşte..)