La multi ani 2015 !

2015

In pragul Noului An 2015, Comitetul Executiv al Automobil Clubului Roman adreseaza cele mai calduroase urari de sanatate, fericire si prosperitate, membrilor ACR si intregii familii automobilistice din tara noastra. Dorim tuturor automobilistilor, ca in anul 2015, sa circule pe... (Citeşte..)

Sarbatori Fericite membrilor ACR si tuturor automobilistilor !

foto_felicitare

Cu prilejul Sfintelor Sarbatori ale Craciunului 2014, Automobil Clubul Roman adreseaza cele mai calduroase urari de sanatate, fericire si prosperitate membrilor Asociatiei si tuturor automobilistilor din tara noastra, impreuna cu dorinta de a se bucura de calatorii in deplina siguranta,... (Citeşte..)

Noul numar al Revistei Autoturism

coperta (1)

A apărut noul număr al Revistei Autoturism, publicaţie oficială a Automobil Clubului Român. Editorialul revistei, semnat de Preşedintele ACR, prezinta principalele servicii, avantaje si facilitati pentru membrii asociatiei, la nivelul cluburilor europene, precum si locul ACR in Societatea Civila romaneasca... (Citeşte..)

La Multi Ani, Romania!

drapel

Cu prilejul zilei de 1 Decembrie 2014, Sarbatoarea Nationala a tarii noastre, Automobil Clubul Roman adreseaza membrilor asociatiei, tuturor automobilistilor romani, traditionala urare “La Multi Ani Romania!”... (Citeşte..)