AUTOMOBIL CLUBUL ROMÂN vă urează PAŞTE FERICIT!

paste2

Automobil Clubul Român, care a marcat, la 5 aprilie, 111 ani de existenţă, adresează membrilor Asociaţiei şi tuturor automobiliştilor din ţara noastră urări sincere de sănătate, fericire, prosperitate personală şi călătorii plăcute pe arterele de circulaţie din ţară şi străinatate.... (Citeşte..)

A încetat din viață Stefan Buzilă, fost Director al Sucursalei Suceava

Automobil Clubul Român își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață, la veritabila vârstă de 82 de ani, a celui care a fost Ștefan Buzilă, un membru activ, cu state vechi în Asociația noastră, care a deținut timp îndelungat funcția... (Citeşte..)

ACR lanseaza primele teste auto pe Google Street View din lume!

Print

Prima scoala de soferi din Romania a fost infiintata, de catre ACR, in primavara anului 1910, la vremea respectiva purtand numele de “Scoala Oficiala de Conducatori de Automobile”. 105 ani mai tarziu, ACR aduce o inovatie in pregatirea celor care... (Citeşte..)

5 APRILIE 2015. ZIUA AUTOMOBILISTULUI

DSC_0374

Duminica, 5 aprilie 2015, Sucursalele si Agentiile ACR au marcat, intr-un cadru festiv, “Ziua Automobilistului” din Romania. In prezenta unui numar mare de membri ACR, colaboratori, precum si sportivi licentiati si care bat la portile consacrarii, s-a dat startul, in... (Citeşte..)

5 APRILIE 2015: ACR la 111 ani de existenţă

foto.5.aprilie

La 5 aprilie 2015, Automobil Clubul Român aniversează 111 ani de existenţă în Societatea Civilă din ţara noastră şi în mişcarea automobilistică mondială, înscriindu-se printre primele zece cluburi auto din Europa. Astăzi, Automobil Clubul Român prezintă o identitate proprie, inconfundabilă,... (Citeşte..)

Etichetate cu: