Proiectul “Carte de Salvare la Bord” lansat de catre ACR si IGSU

Astazi, 28 mai 2015, la sediul central al Automobil Clubului Roman a fost lansat proiectul “Carte de Salvare la Bord”, de catre ACR si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. Proiectul isi propune salvarea vietilor victimelor accidentelor rutiere prin garantarea... (Citeşte..)

Comunicat de presa Publicis Romania
Automobil Clubul Român obţine Trofeul FIA pentru Siguranţă Rutieră cu campania #seatbeltb00bing

image001

Începutul acestei luni marchează un nou succes pentru Automobil Clubul Român. Pe 7 mai, la Tunis, în cadrul Galei susţinute de Federaţia Internaţională a Automobilului (FIA), clubul românesc a obţinut Premiul I pentru Siguranţă Rutieră, la categoria Inovaţie. Trofeul, acordat... (Citeşte..)

Etapa a II-a a Campionatului National de Rally Sprint in premiera la Baia Mare

Ro-et_2_2015_small

Sambata, 16 mai 2015, se va desfasura in premiera la Baia Mare o etapa a Campionatului National de Rally Sprint. Etapa va fi organizata pe un circuit stradal in centrul orasului (Bulevardul Unirii) unde incepand cu ora 8:30 se vor... (Citeşte..)

UN NOU PREMIU INTERNAŢIONAL ACORDAT AUTOMOBIL CLUBULUI ROMÂN

jean_todt

În ziua de 7 mai 2015, la Tunis, strălucitorul dineu de gală oferit de Federaţia Internaţională a Automobilului a marcat încheierea săptămânii de reuniuni lucrative organizată de FIA, în fiecare primavară. Printre participanţii la eveniment s-au remarcat personalităţi de seamă ale organizaţiilor... (Citeşte..)

Etichetate cu: