Proiectul “ACR Carte de Salvare la Bord” – un success inca de la lansare

DSC_0953

Odata lansat pe 28 mai 2015, la Bucuresti, proiectul “ACR Carte de Salvare la Bord” trezeste interesul cat mai multor automobilisti si nu numai. Desigur ca, mediatiatizarea acestui proiect, lansat in premiera in Romania, reprezinta cheia atingerii obiectivelor acestuia, acelea... (Citeşte..)

CONFERINŢĂ DE PRESĂ la Sucursala ACR Giurgiu pentru CARTEA DE SALVARE LA BORD

photo

În dimineaţa zilei de 17 iunie 2015, a avut loc o conferinţă de presă la sediul Sucursalei ACR Giurgiu, în organizarea Automobil Clubului Român cu participarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” al judeţului Giurgiu. Au participat televiziunile locale Muntenia... (Citeşte..)

Campionatului National de Rally Sprint revine din nou in Carei

D7K_2757

Sambata 6 iunie 2015, in centrul municipiului CAREI s-a desfasurat  etapa a treia , din acest an, a  Campionatului National  de Rally Sprint 2015, ajungand la cea de a X-a editie. Acest Campionat are cinci etape si este organizat de ... (Citeşte..)

COMUNICAT DE PRESĂ
Instituția Statului Român amendează, Comunitatea internațională premiază”

ACR-EMBLEMA-buna-mica

Automobil Clubul Român, asociația automobiliștilor din România, constituită la 5 aprilie 1904, are între preocupările sale securitatea rutieră, iar în anul 2007 a primit Premiul Comisiei Europene pentru activitățile desfășurate în domeniul respectiv. În anul 2014, înscriindu-se în Campania mondială... (Citeşte..)

Etichetate cu: