Grand Prix în categoria Digital, două trofee de Aur și două de Argint pentru Publicis România la Golden Drum

DSC_0536

București, 22 octombrie 2015 – Street View Test, campania Automobil Clubului Roman, in parteneriat cu Publicis România, a primit, recent, un Grand Prix în categoria Digital și două trofee de aur în cadrul festivalului Golden Drum de anul acesta. Pe... (Citeşte..)

Cerere de oferta autoturisme

ACR-EMBLEMA-buna-mica

In scopul dezvoltarii flotei proprii de autovehicule, Automobil Clubul Roman, doreste sa achizitioneze un numar de 10 autoturisme noi cu urmatoarele caracteristici: combustibil: benzina capacitate cilindrica: pana la 1400 cmc aer conditionat preferabil culoare galben Asteptam oferte pe adresa de... (Citeşte..)

Cartea de Salvare la Bord, acum si in statiile Petrom

CSB

În ziua de 16 octombrie 2015, a avut loc Conferinţa de Presă cu prilejul lansării parteneriatului între Automobil Clubul Român, care a iniţiat, în premieră în România, „Cartea de Slavare la Bord”, şi compania OMV Petrom, care s-a aliat la... (Citeşte..)

PROTEJAREA VIEŢILOR COPIILOR, PREOCUPARE MAJORĂ

skl_final_logo

Automobil Clubul Român, membru activ al Federaţiei Internaţionale a Automobilului (FIA), pune la dispoziţia mijloacelor mass media din România comunicatul de presă al FIA PROTEJAREA VIEŢILOR COPIILOR, PREOCUPARE MAJORĂ FIA şi renumitul regizor de film Luc Besson şi-au unit recent... (Citeşte..)

Etichetate cu:     

Automobil Clubul Roman – 111 ani de existenta

Complexul turistic ACR Nehoiu

Consiliul de Conducere al Automobil Clubului Român, conducerile sucursalelor judeţene şi unii membri ai asociaţiei, întruniţi la Centrul de formare profesională ACR – Nehoiu au sărbătorit, în ziua de 8 octombrie 2015, împlinirea a 111 ani de la constituirea asociaţiei... (Citeşte..)