LA MULTI ANI CU PRILEJUL ZILEI NATIONALE A ROMANIEI !

drapel

Comitetul executiv al Automobil Clubului Roman adreseaza cu prilejul zilei de 1 Decembrie 2015, ziua nationala a Romaniei, membrilor Asociatiei si tuturor automobilistilor din tara noastra calduroase felicitari, impreuna cu urari de mult bine, de prosperitate si fericire alaturi de... (Citeşte..)

ACR: succes deosebit la Festivalul « Internetics » 2015

12301719_967178810021430_8255613949710700044_n

În ziua de 23 noiembrie 2015, a avut loc, în Capitală, decernarea distincţiilor la Festivalul Naţional INTERNETICS, cel mai important eveniment al acestui an din România în ceea ce priveşte branding-ul, marketing-ul şi advertising-ul online, care fixează standardele în comunicarea... (Citeşte..)

ACR marchează Ziua Mondială a Comemorării Victimelor Accidentelor de Circulație

DSC_0177

Automobil Clubul Român, ca asociație a automobiliștilor din România a marcat, prin acțiuni specifice, ”Ziua Mondială a Comemorării Victimelor Accidentelor de Circulație”, în rândul membrilor Asociației și a celorlalți automobiliști din țara noastră, în conformitate cu Rezoluția Adunării Generale a... (Citeşte..)

Campania THINK BIKES promovata in cadrul evenimentului de ciclism Haiduci si Domnite

pe-8-noiembrie-vom-pedala-pentru-prietenii-riders-club-din-brigada-de-voluntari-victime-ale-tragediei-din-colectiv

Automobil Clubul Roman, asociatia automobilistilor din Romania, saluta initiativa Riders Club, cel mai mare sistem de ciclism pentru amatori din Romania, care va organiza duminica, 8 noiembrie 2015, concursul Haiduci si Domnite, la Moara Vlasiei, pentru ca profitul sa fie... (Citeşte..)

Profundul regret al ACR fata de dezastrul uman de la Clubul Colectiv

Doliu

Automobil Clubul Roman, asociatia automobilistilor din Romania, isi exprima stupefactia si deplinul regret fata de tragicul accident si dezastrul uman petrecut la Clubul Colectiv bucurestean, in noaptea de 30 octombrie 2015, care a condus la sacrificarea tinerilor si la uriase... (Citeşte..)