MESAJ ADRESAT AUTOMOBILIȘTILOR LA ÎNCEPUT DE AN 2017

la multi ani

Stimați automobiliști,  La cumpăna dintre ani, Automobil Clubul Român adresează cele mai călduroase urări de sănătate, fericire și prosperitate, membrilor ACR și întregii familii automobilistice din țara noastră. Automobil Clubul Român vă asigură că, în incidentele rutiere, este alături de... (Citeşte..)

CRĂCIUN FERICIT!

felicitare craciun

Cu prilejul Sărbătorilor Crăciunului 2016, Comitetul Executiv al Automobil Clubului Român adresează membrilor ACR şi tuturor automobiliştilor din țara noastră călduroase urări de prosperitate, sănătate și fericire, împreuna cu șansa de a se bucura de călătorii în deplină siguranţă, fără... (Citeşte..)

Etichetate cu:

ÎNTÂLNIRE CU CONSILIUL DE CONDUCERE AL SUCURSALEI ACR BUCUREȘTI

DSC_0240

Președintele Automobil Clubului Român, dl. ing. Constantin Niculescu, s-a întâlnit, în ziua de 21 decembrie 2016, cu membrii Consiliului de Conducere al Sucursalei Municipiului București, la sediul acesteia, cu prilejul Sărbătorilor Crăciunului și Anului Nou. Consiliul de Conducere al Sucursalei... (Citeşte..)

Un cadou inedit și util pentru soțul, soția sau prietenii dumneavoastră

50

Cu ocazia Crăciunului și a Anului Nou, în perioada 19 decembrie 2016 – 7 ianuarie 2017, Automobil Clubul Român oferă o reducere de 50% a cotizației de membru pentru toți automobiliștii care aderă la Asociația noastră. Cu această ocazie, puteți... (Citeşte..)

A apărut noul număr al Revistei ”Autoturism”, luna decembrie 2016

coperta rev 4-2016

Problematica noului număr al revistei ”Autoturism” prezintă un interes deosebit pentru toți automobiliștii. La un loc prioritar este situat editorialul semnat de Președintele ACR, dl. Constantin Niculescu, intitulat sugestiv ACR CONSECVENT ÎN PERFORMANȚĂ ȘI ÎN 2016. Revista prezintă pe larg,... (Citeşte..)

Participarea ACR la Workshop-ul FIA pe tema comunicarii cu membrii

30937746372_d898dd2c56_z

Recent, a avut loc la sediul clubul auto din Olanda – ANWB de la Haga, un Workshop sub auspiciile FIA Regiunea I, pe tema consolidării relațiilor intercluburi, a perfecționării managementului comunicării cu membrii cat și cu ceilalți automobiliști. Au participat... (Citeşte..)

ACR participant la Congresul Regional CEZ

20161210_100721

În caliatea sa de Autoritate Sportivă Națională atribuită de către FIA, ACR a participat, în perioada 9-11 decembrie 2016, la Congresul Regional de Motorsport al zonei Europa Centrală. În cadrul acestui congres s-au desfășurat sesiuni de instruire din cadrul Programului... (Citeşte..)

Lecții de educație rutieră organizate de Sucursala ACR Brașov

IMG_20161122_110930

La sfârșitul lunii noiembrie 2016, în cadrul programului ”Săptămâna Altfel”, Sucursala ACR Brașov a organizat, sub genericul ”O Secundă pentru viața ta”, mai multe acțiuni de educație rutieră a elevilor claselor a 5-a, de la Școala Generală nr. 5 Brașov.... (Citeşte..)

Congresul Anual FIA – 2016

_d4s4662

In perioada 28 noiembrie – 2 decembrie 2016 a avut loc la Viena – Austria, in organizarea Automobil Clubului din Austria Congresul Anual al Federatiei Internationale a Automobilului. La lucrarile Congesului a luat parte si o delegatie a Automobil Clubului... (Citeşte..)

Final de sezon al competitiilor ACR pe circuit la Motorpark Romania

civc52

De curand s-a incheiat  Campionatului International de Viteza pe Circuit ACR, odata cu desfasurarea ultimaei etape, o etapa cu cel mai mare numar de participanti din tot sezonul si cu un spectacol adecvat pentru un final de campionat, podiumurile au... (Citeşte..)