Automobil Clubul Roman angajeaza Referenti Dispeceratul National de Asistenta Rutiera si Informatii

Automobil Clubul Roman angajeaza Referenti Dispeceratul National de Asistenta Rutiera si Informatii Cerinte: Cunoasterea limbii germane la nivel conversational si scris. Prezinta avantaj persoanele care cunosc si limba engleza (conversatie si scris). Disponibilitate de a lucra in ture. Persoana comunicativa... (Citeşte..)

FESTIVITATEA OFICIALA “LAURII PILOTAJULUI AUTO 2015”

20160219_144027

In ziua de 19 februarie 2016, Automobil Clubul Român a organizat la Alba Iulia, potrivit traditiei consacrată automobilismului şi kartingului sportiv, festivitatea  „LAURII PILOTAJULUI AUTO 2015”, in cadrul complexului Moll, partener al ACR. Acest eveniment de excepţie, desfăşurat sub auspiciile... (Citeşte..)

Te consideri un geniu al transportului viitorului?

Genius

Începând cu luna februarie 2016, Federația Internațională a Automobilului (FIA) a lansat o competiție pentru a descoperi viitorul mobilității prin ochii tinerei generații de astăzi. Ești nemulțumit de traficul rutier din orașul tău? Costurile actuale de transport sunt prea mari?... (Citeşte..)

Sedinta Consiliului de Conducere al ACR

DSC_0105

Sambata, 13 februarie 2016 a avut la Sediul Central al Asociatiei, sedinta anuala a Consiliului de Conducere al ACR. Au participat membrii Consiliului de Conducere, ai Comitetului Executiv, directorii sucursalelor judeţene şi şefii de agenţii teritoriale. Problematica abordată s-a referit... (Citeşte..)

ACR. Misiunile de salvare rutieră continuă

foto caras

Centrala de Alarmă și Informații ACR este non-stop la dispoziția automobiliștilor și a membrilor de la cluburile partenere din străinătate care se confruntă cu evenimente rutiere nedorite. Câteva situații de urgență soluționate în cursul zilei de ieri: - s-a solicitat... (Citeşte..)