Prima etapă din Campionatul Internațional de Viteză pe Circuit ACR la final

12240144_1004747432952807_5824261112332364171_n

Duminică 27 martie 2016, circuitul Motorpark România a găzduit ultimele manșe ale primei etape din CIVC ACR. Ca și sâmbătă, timpul a fost favorabil desfășurării curselor care au oferit un spectacol deosebit. ”Turismele” și ”Formula Predators” au oferit asistenței întreceri... (Citeşte..)

A început Campionatul Internațional de Viteză pe Circuit ACR 2016

20160326_164041

Ieri, pe o vreme frumoasă, ce a contrazis previziunile meteo, pe noul și cochetul circuit ”Motorpark România”, s-a dat startul la prima etapă din Campionatul Internațional de Viteză pe Circuit ACR. Au luat startul atât piloți din România, cât și... (Citeşte..)

LA MULŢI ANI Poliţiei Române!

pol

Cu prilejul “Zilei Poliţiei Române 2016”, care aniversează 194 de ani de istorie şi tradiţie, Automobil Clubul Român, asociaţia automobiliştilor din România, adresează tuturor cadrelor care acţionează în multiplele structuri consacrate binelui public, călduroase felicitări pentru modul în care veghează... (Citeşte..)

Atenție! ACR informează automobiliștii: soferii amendați în statele Uniunii Europene vor primi amenda la domiciliu.

Radar

Automobil Clubul Român, asociația automobiliștilor din România, informează pe toți automobilistii că, odată cu intrarea în vigoare a legii nr. 5/2014, conducătorii auto din România care circulă în spațiul Uniunii Europene și care sunt amendați pentru diferite abateri de la... (Citeşte..)

Asistenţa Rutieră ACR

imagine_asistenta

Flota nouă de intervenţie a Automobil Clubului Român pentru asistenţa rutieră a autovehiculelor rămase imobilizate dispune, la scara întregului teritoriu, atât de autovehicule specializate în depanarea stradală, cât şi de autoplatforme pentru tractări auto care răspund non-stop tuturor solicitărilor automobiliştilor,... (Citeşte..)

Debut in Campionatul Regional Automobilistic ACR de Rally Sprint 2016

D7K_7228

In ziua de sambata, 12 martie 2016, conform traditiilor sportului automobilistic din ACR a inceput prima etapa a Campionatului Regional ACR de Rally Sprint 2016. Locatia inaugurala a fost Poligonul ACR Satu Mare, unde pilotii si-au prezentat noile achizitii si... (Citeşte..)

LA MULŢI ANI tuturor automobilistelor cu prilejul Zilei de 8 Martie!

8 Martie

Automobil Clubul Român adresează, astăzi, 8 Martie 2016, cu prilejul zilei dedicate sărbătoririi tuturor femeilor din lume, pentru rolul deosebit al acestora în societate şi familie, cele mai călduroase urări de bine, de sănătate, prosperitate şi fericire, alături de cei... (Citeşte..)

ACR Satu Mare a stabilit calendarul competitional pentru 2016

Astfel prima etapă a Campionatului Regional de Rally Sprint  2016 va avea loc pe 12 martie la Satu Mare. Etapa a 2-a va avea loc la Baia Mare pe 7 mai, iar etapa a 3-a se va desfăsura la Carei pe... (Citeşte..)

Comunicat

ACR-EMBLEMA-buna-mica

Automobil Clubul Român, asociația automobiliștilor din România a aflat cu îngrijorare starea actuală a sănătății Majestății Sale Regele Mihai I, membru de onoare, ca Voievod de Alba Iulia și președinte de onoare al asociației. De asemenea ne amintim cu respect... (Citeşte..)

Automobilistele au fost onorate de 1 Martie

felicitare

Ziua Mărţişorului 2016, prima zi de primavara calendaristica a anului, a fost marcată în toate sucursalele şi agenţiile judetene ACR, potrivit tradiţiilor şi orizontului de aşteptări ale vocaţiei feminine aflate la volan. Împreună cu colaboratorii şi partenerii asociaţiei noastre, ACR... (Citeşte..)