Odiseea înmatriculării unui autovehicul, la Bucureşti, pe timpul verii

Cozi-DRPCIV

Birocraţia reprezintă, în România, expresia indiferenţei şi reticenţei unor funcţionari din instituţiile de stat de a lua în serios problemele cotidiene pe care fiecare dintre noi le întâmpinăm în calitatea noastră de cetăţeni contribuabili: încetineală, pasivitate, autoritarism. Cine a dorit... (Citeşte..)

Sibiu Rally Challenge 2016

IMG_4717

Timp de trei zile, Sibiul a trait in sunet de motoare si istorie automobilistica. Cunoscuta Piata Mare a Sibiului a fost gazda celor 68 de echipaje, care mai de care mai “fardate” pentru competitie si pentru ochii miilor de spectatori... (Citeşte..)

Primul autoturism Dacia produs în România a împlinit 48 de ani

Dacia-1100-e1408962149997

Astazi, 20 august 2016, se implinesc  48 de ani de la producerea primului autoturism în România. Acesta este o berlină, sub licenţa Renault R8, un model Dacia 1100, iar primul automobil ieşit pe poarta fabricii a fost făcut cadou Preşedintelui... (Citeşte..)

SIBIU RALLY CHALLENGE 18 – 20 AUGUST 2016

camila SRC 2016 ok

Aproape 50 de echipaje din Austria, Belgia, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Ungaria și România sunt înscrise deja la ediția din 2016 a Sibiu Rally Challenge, competiție înscrisă în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA). Cea mai veche mașină înscrisă... (Citeşte..)

Ecouri in randul automobilistilor ale cartii „MEANDRELE UNEI PASIUNI” de Constantin Niculescu

Carte Constantin Niculescu

Asa cum am informat anterior, cartea cu acest titlu simbolic, scrisă de Constantin Niculescu, Preşedintele Automobil Clubului Român, a fost lansată, la 1 august 2016, în saloanele recent modernizate ale Clubului Diplomatic Bucureşti, în prezenţa unui public deosebit de numeros,... (Citeşte..)

Etichetate cu:

Asistenţa rutieră ACR non stop pentru calatorii sigure

Tractari auto Bucuresti sector 6 non stop asistenta rutiera ieftin pret

În acest sezon estival flota de asistență rutieră a Automobil Clubului Român oferă ajutor rutier non stop autovehiculelor care sunt imobilizate ca urmare a unei defecțiuni tehnice sau accident rutier și dispune, la scara întregului teritoriu, atât de autovehicule specializate... (Citeşte..)

UN LARG ECOU ÎN RÂNDUL AUTOMOBILIŞTILOR AL CĂRŢII „MEANDRELE UNEI PASIUNI” de Constantin Niculescu

coperta_meandrele

Cartea cu acest titlu simbolic, scrisă de Constantin Niculescu, Preşedintele Automobil Clubului Român, a fost lansată, la 1 august 2016, în saloanele recent modernizate ale Clubului Diplomatic Bucureşti, în prezenţa unui public deosebit de numeros, depăşind 100 de persoane din... (Citeşte..)

PERMISUL INTERNAŢIONAL DE CONDUCERE (PIC) indispensabil in vacanta

8

Dacă vrei să ai deplasări fără griji în străinătate, Permisul Internaţional de Conducere este soluţia. El asigură deplina legitimitate în circulaţia rutieră internaţională şi este eliberat de către Automobil Clubul Român, prin toate sucursalele şi agenţiile sale. Forma şi conţinutul... (Citeşte..)

Cartea „MEANDRELE UNEI PASIUNI” de Constantin Niculescu, în faţa cititorilor

1

Luni, 1 august 2016, a fost lansată cartea „MEANDRELE UNEI PASIUNI”, autor Constantin Niculescu, Preşedintele Automobil Clubului Român. Evenimentul a avut loc în saloanele recent modernizate ale Clubului Diplomatic Bucureşti, la care au participat peste 100 persoane din domeniile academic,... (Citeşte..)

Etichetate cu:

Sportivii licentiati ACR prezenti in competitiile internationale

szene r

In weekend-ul care a trecut, sportivii licentiati ACR au performat in competitiile internationale: In  Campionatul   British Formula 4 Ford  – FIA,  etapa care s-a desfasurat in Marea Britanie  la Snetterton,  pilotul Petru  Florescu a castigat cursa a doua si acumuleaza... (Citeşte..)