ACR la Concursul European de Educaţie Rutieră 2016 organizat de FIA

B17W8914

Automobil Clubul Român a participat, în perioada 22 – 25 septembrie 2016 la Concursul European de Educaţie Rutieră, organizat sub auspiciile Federaţiei Internaţionale a Automobilului, la care au participat 23 de echipaje ale cluburilor automobilistice europene din 22 de tari.... (Citeşte..)

Turismul automobilistic în continuă dezvoltare

turism

Automobil Clubul Român adresează, cu prilejul Zilei Mondiale a Turismului 2016, un salut călduros şi sincere felicitări tuturor turiştilor, precum şi celorlalţi lucrători care şi-au adus contribuţia şi continuă să militeze pentru dezvoltarea turismului naţional şi internaţional. În acest context,... (Citeşte..)

Lucian Radut pe podium la Buzetski Dani – FIA European Hill Climb Championship

ACR Motorsport Hill Climb Croatia

In weekendul care a trecut s-a desfasurat ultima etapa a FIA  European Hill Climb Championship, eveniment ce a avut loc in localitatea Buzet din Croatia. A fost o etapa importanta in care se transa titlul intre leaderul clasamentului, italianul Fulvio... (Citeşte..)

Etichetate cu:             

ACR la Concursul European de Educaţie Rutieră 2016, sub auspiciile FIA

proba 3

Automobil Clubul Român şi-a înscris, pe un loc prioritar, educaţia rutieră a copiilor pentru formarea unui comportament rutier preventiv. În acest sens ACR va participa, în perioada 22 – 25 septembrie 2016, şi la „Concursul European de Educaţie Rutieră”, organizat... (Citeşte..)

Etichetate cu:

Aplicatia „Plimbă Ursul” – primul joc de prevenire a vitezei excesive, în care copiii sunt implicați activ în siguranța rutieră

Plimba Ursul_01

 Automobil Clubul Român lansează aplicația “Plimbă Ursul”, primul joc anti-plictiseală la drum lung, în care copiii învață reguli de circulație și sunt implicați activ în siguranța rutieră. Jocul este este deja disponibil gratuit în Google Play si App Store.  Cum... (Citeşte..)

Etichetate cu:             

Aveti o Carte de Salvare la Bord?

sitcker ACR final

La bordul autoturismului dumneavoastra aveti cartea de salvare care va poate ajuta in cazul unui accident rutier grav? Daca nu, e timpul sa o descarcati gratuit de pe website-ul csb.acr.ro Cartea de Salvare este un document in format A4, ce... (Citeşte..)

A apărut noul număr al revistei „Autoturism”, publicaţie editată de Automobil Clubul Român

coperta_revista_2

Problematica abordată în economia articolelor este deosebit de complexă, acoperind toate domeniile de activitate ale asociaţiei. În deschiderea revistei cititorii vor putea parcurge interviul, deosebit de interesant şi original, dat de Preşedintele ACR, autorul cărţii „Meandrele unei pasiuni”, cu referiri... (Citeşte..)