40% reducere la ajutor rutier in Romania si Europa!

40

Automobil Clubul Roman sarbatoreste, pe 5 aprilie 2018, 114 ani de automobilism romanesc si, cu aceasta ocazie, va oferim reduceri aniversare la tarifele pentru ajutor rutier. Pentru automobilistii membri ai Automobil Clubului Roman, oferim gratuit si nelimitat asistenta rutiera in Europa si Romania, precum si numeroase alte servicii de ajutor rutier. Orice problema auto intampinati : o simpla pana de anvelopa, portiere blocate, alimentare gresita  sau orice fel de defectiune, chiar si accident rutier, ajungeti mereu la destinatie, in siguranta cu ACR.

Achitati cotizatia de membru ACR prin cardul bancar in data de 5 aprilie, si veti primi pe loc o reducere de 40% din pretul cotizatiei. Daca alegeti alte modalitati de plata, reducerea aplicata este de 30%. In plus, alaturi de reducerile aniversare, primiti gratuit un card de discount la alimentarea cu benzina sau motorina!

Calatoriti fara grija in toata Europa, alaturi de ACR si partenerii sai nationali si internationali! Pe 5 aprilie 2018, achitand cotizatia de membru ACR, beneficiati de ajutor rutier gratuit, incepand cu 22,5 Lei*/luna.

Contactati sucursalele noastre si consultantii Automobil Clubului Roman va vor sta la dispozitie!

28 martie 2018

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter