5 APRILIE 2012 – ZIUA AUTOMOBILISTULUI

acr

La 5 aprilie 1904 a luat fiinta Automobil Clubul Roman, asociatia automobilistilor din Romania, care s-a inscris printre primele 10 cluburi auto din Europa si printre primele 14 din lume, constituind o expresie a civilizatiei tarii noastre la inceputul secolului XX. Aceasta zi memorabila a fost consacrata, de numeroase decenii, ca Zi a Automobilistului din Romania, care, in acest an, marcheaza 108 ani de existenta a Automobil Clubului Roman.

 

In acest an ziua de 5 aprilie este marcata prin ample festivitati dedicate evenimentului, atat la nivel central cat si in filialele judetene ACR, in ceea ce priveste spiritul automobilismului european si mondial, istoria seculara a Automobil Clubului Roman, cunoasterea  pachetului de servicii, avantaje si facilitati destinate membrilor ACR atat in tara cat si in strainatate.

 

Cu prilejul sarbatorii automobilistilor romani, conducerea asociatiei a lansat, incepand cu luna februarie 2012, o promotie speciala pentru toate categoriile de membri, privind reducerea cuantumului cotizatiei de membru cu 10%, precum si alte facilitati, care s-a bucurat de o larga audienta. Ultima zi a acestei promotii este maine 5 aprilie 2012.

Nu ratati aceasta sansa!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter