5 APRILIE 2015. ZIUA AUTOMOBILISTULUI

DSC_0374

Duminica, 5 aprilie 2015, Sucursalele si Agentiile ACR au marcat, intr-un cadru festiv, “Ziua Automobilistului” din Romania. In prezenta unui numar mare de membri ACR, colaboratori, precum si sportivi licentiati si care bat la portile consacrarii, s-a dat startul, in prezenta oficialitatilor locali, unor competitii de automobilism.

La sediile sucursalelor si agentiilor ACR, au fost evocate principalele momente care au marcat istoria celor 111 ani de existenta a asociatiei noastre, si, de ce nu, s-a ciocnit o cupa de sampanie in onoarea acestui eveniment secular. Presedintele ACR a adresat un calduros mesaj celor prezenti: Imi face placere sa salut, in aceasta zi de 05 aprilie 2015 si a marii Sarbatori a Floriilor,  pe toti salariatii din Sucursalele si Agentiile judetene ACR , sa le adresez calduroase felicitari pentru rezultatele obtinute in primul trimestru din acest an, cu increderea ca in perioada urmatoarelor 3 trimestre ale anului curent, succesele care vor fi obtinute sa se situeze la inaltimea celor 111 ani de existenta a Automobil Clubului Roman, precum si a hotararilor Conferintei noastre Nationale din 20 martie 2014.

LA MULTI ANI dumneavoastra, familiilor dumneavoastra si celor apropiati din sistemul asociatiei noastre!

Cu pretuire,

Constantin NICULESCU

Presedinte

Cu acest prilej aniversar, un numar impresionant de membri ACR au ales momentul firesc de a beneficia de Promoţia Speciala „ACR – 111 ani”, care a debutat inca din prima zi a lunii aprilie, prin care membrii Asociaţiei au castigat o reducere semnificativa a cuantumului cotizaţiei anuale de 100 lei, iar taxa de inscriere pentru membrii noi a fost diminuată la 100 lei, la care se adaugă numeroase alte avantaje şi facilităţi.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter