5 APRILIE – ZIUA AUTOMOBILISTILOR

imagine_1100

05 aprilie 2011 – Sarbatorirea la 5 aprilie a Zilei Automobilistilor s-a impus ca traditie in viata Automobil Clubului Roman. In anul 2011, acest eveniment are loc incepand cu ora 12 :00 la Clubul Diplomatic Bucuresti, infiintat in 1929, printre membrii sai fondatori fiind si Automobil Clubul Roman. De asemenea, in acest an Ziua Automobilistilor este marcata de implinirea a 107 ani de existenta a Automobil Clubului Roman, constituit la 5 aprilie 1904, printre primele 10 cluburi auto din Europa si primele 14 cluburi auto din lume.
Prestigiul Automobil Clubului Roman, ca asociatie a automobilistilor din tara noastra, activitatea sa prospera, pusa in slujba membrilor sai si a celorlalti automobilisti, rezida si in faptul ca, la 5 aprilie 2011, de Ziua Automobilistilor, cand Romania continua sa fie confruntata cu criza mondiala, este lansata pe arterele de circulatie o noua flota de 15 auto platforme a ACR, care vor consolida flotele de ajutor rutier existente in prezent in filialele judetene ACR.
In aceasta zi, Comitetul Executiv al ACR adreseaza calduroase felicitari membrilor Asociatiei, tuturor automobilistilor si urarea de a se bucura de o circulatie fara evenimente si in liniste deplina pe drumurile publice din tara si strainatate.

La multi ani !

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter