A apărut noul număr al Revistei ”Autoturism”, luna noiembrie 2016

coperta revista 3-2016

Problematica noului număr al revistei ”Autoturism” prezintă un interes deosebit pentru toți automobiliștii. La un loc prioritar este situat articolul referitor la Premiul ”Umanitarul Anului”, conferit președintelui FIA, Jean Todt – Reprezentant Special pentru Siguranță Rutieră al Secretarului General al ONU – și lui Michelle Yeoh – Ambasador ONU pentru Siguranță Rutieră.

Revista prezintă valoarea adăugată a cărții ”Meandrele unei pasiuni”, autor Constantin Niculescu, președintele ACR. Prezintă un interes major punctul de vedere al FIA de a nu accepta taxele rutiere generalizate, impuse de Uniunea Europeană.

 ACR și-a reafirmat, în cadrul revistei, poziția critică privind aplicarea obiectivelor ”Deceniului Mondial pentru Siguranță Rutieră 2011 – 2020”, de către Guvernul României, cu șase ani întârziere, față de anul lansării oficiale în România a acestuia.

De asemenea, revista prezintă pe larg participarea ACR la activitățile internaționale organizate de FIA, în ultimele două luni: ACR la Concursul European de Educație Rutieră; prezența ACR la întâlnirea ASN-urilor din Europa; Middle Management Workshop 2016 de la Baden; Echipa României la FIA Hill Climb Masters 2016. Sunt prezentate, de asemenea, competițiile de automobilism sub egida ACR.

Pentru a accesa acest număr al Revistei Autoturism, Click aici!

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter