Revista Autoturism 2/2012

revista-Autoturism-2-201201

Astăzi a apărut noul număr al Revistei „Autoturism”, publicaţia oficială a Automobil Clubului Român. Editorialul revistei, semnat de Preşedintele ACR, consemnează împlinirea unui an benefic din cadrul Deceniului Mondial al Siguranţei Rutiere 2011 – 2020 iniţiat de ONU, care, în România a fost lansat la 11 mai 2011. Sunt prezentate cele „Nouă Reguli de Aur” în conducerea automobilului, elaborate de FIA, pentru un comportament preventiv la volan.

În coloanele revistei, un spaţiu generos a fost destinat unui moment deosebit: conferirea INSIGNEI DE AUR ACR şi a Plachetei Omagiale „30 de ani de la acordarea înaltului titlu de MEMBRU DE ONOARE AL AUTOMOBIL CLUBULUI ROMÂN”, singurului cosmonaut român Dumitru PRUNARIU, care a explorat spaţiul cosmic între 14 – 22 mai 1981.

De asemenea, cititorul revistei este informat cu numeroase date şi informaţii referitoare la pachetul de servicii, avantaje şi facilităţi acordate membrilor ACR în anul 2012, pregătirea bazei turistice ACR pentru noul sezon estival, noua promoţie la autovehiculele noi prin „ACR Avantaj”, rovinieta electronică la ACR, avantajele autoturismelor ecologice, etc. Revista etalează o formă grafică de excepţie. În perioada imediat următoare va apare şi va fi expediat la domiciliul membrilor ACR, Suplimentul revistei noastre „Foaie pentru minte, inimă şi … ACR”.

Pentru a accesa acest numar al Revistei Autoturism, click aici.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter