A apărut noul număr al Revistei Autoturism

REVISTA-1-2016-final-corectat-2-SITE-1

A apărut noul număr al Revistei Autoturism, consacrat Zilei de 5 Aprilie 2016, Ziua Automobilistului.

Editorialul revistei, semnat de Preşedintele ACR, dl. Constantin Niculescu, poartă titlul semnificativ “Automobil Clubul Român la 112 ani de existenţă”. La un loc central este situat şi articolul referitor la „Primirea de către Papa Francisc a Preşedintelui FIA, dl. Jean Todt” care, recent, a fost împuternicit ca Reprezentant special al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) pentru Siguranţa Rutieră.

În coloanele revistei sunt inserate acţiunile şi activităţile întreprinse în sucursalele şi agenţiile ACR pentru omagierea împlinirii a 112 ani de existenţă a ACR şi Zilei Automobilistului 2016. De asemenea, la loc prioritar este inserat un ciclu de materiale referitoare la problematica siguranţei rutiere, în contextul „Deceniului Mondial al Siguranţei Rutiere 2011 – 2020”, lansat de ONU, în mod special Bilanţul îngrijorător al Comisiei Europene privind siguranţa rutieră în 2015. România continuă să fie codaşa Europei.

 Cititorul se poate informa şi în legătură cu procurarea documentelor internaţionale eliberate de ACR, la loc prioritar fiind prezentat Permisul de Conducere Internaţional care se bucură de un interes deosebit în noile condiţii ale vieţii internaţionale.

Pentru a accesa acest număr al Revistei Autoturism, CLICK AICI!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter