A apărut noul număr al Revistei Autoturism, trimestrul 4 – 2017

coperta revista 4 2017

Noul numar al Revistei Autoturism, trimestrul 4- 2017 este inaugurat de editorialul ”ACR – Bilant si perspective” semnat de Presedintele ACR, ing. Constantin Niculescu.

Cititorii revistei se pot informa, in premiera, in legătură cu realegerea domnului Jean Todt, pentru al treilea mandat, de patru ani, la Presedintia Federatiei Internationale a Automobilului.

Atrage atentia, prin valoarea lui, articolul publicat la rubrica ”Glasul opiniei publice” cu titlul ”Dar cu noi ce aveți?” în legătură cu birurile pe care le vor suporta salariații și angajatorii prin aplicarea noilor acte normative ale guvernului în contradicție cu aspirațiile de mai bine ale acestora în 2018.

Prezinta, de asemenea, un deosebit interes pentru cititorii nostri articolele: Intâlnire bilaterală între Automobil Clubul Român și Uniunea Automobiliștilor din Bulgaria; Cluburile auto din FIA preocupate de noi beneficii pentru membrii lor; Școala de Șoferi ACR, prestigiu și profesionalism; Simulacrul anului – SAB 2017; Confesiune de șofer: Conducătorii auto – categorie defavorizată?; ACR Motorsport, etc.

 

Pentru a accesa Revista Autoturism nr. 4/2017, click aici.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter