A inceput campania RCA – semestrul II 2006

imagine_300

15 iunie – Omniasig a lansat campania de asigurari RCA pe semestrul II 2006 pentru posesorii de autovehicule care au prima de asigurare RCA doar pe perioada 1 ianuarie – 30 iunie a.c. Automobil Clubul Roman, in baza parteneriatului cu Omniasig, sustine interesul membrilor ACR si a altor proprietari de autovehicole de a achita prima de asigurare RCA la Omniasig, printr-un program prelungit, la toate filialele si agentiile ACR.

Compania Omniasig va recompensa fidelitatea clientilor – persoane fizice, in cazul reinnoirii politelor RCA, cat si a clientilor noi, oferind 2 tichete cadou in valoare de 10 RON pentru fiecare polita RCA incheiata pe un an si 1 tichet cadou in valoare de 10 RON pentru polita incheiata pe 6 luni.
Totodata, Omniasig reduce, in aceasta perioada, cu 10%, costul politelor de asigurare CASCO si GARANT (asigurarea locuintei).
In cazul in care membrii ACR sau alti posesori de automobile nu dispun de timp pentru a se deplasa la sediul filialei ACR pentru a achita polita de asigurare, un lucrator ACR se va deplasa la domiciliul sau la locul de munca indicat pentru a rezolva operativ aceasta problema.
Nu ratati aceaste sanse!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter