A încetat din viață Stefan Buzilă, fost Director al Sucursalei Suceava

Automobil Clubul Român își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață, la veritabila vârstă de 82 de ani, a celui care a fost Ștefan Buzilă, un membru activ, cu state vechi în Asociația noastră, care a deținut timp îndelungat funcția de Director al Sucursalei județene ACR Suceava și membru al Consiliului de Conducere al ACR.

După ieșirea sa la pensie, Ștefan Buzilă a continuat să-și achite, an de an, cu  sentimentul unei fidelități demne de invidiat, cotizația de membru ACR, calitate considerată de el ca un blazon, (în urmă cu o săptămână își achiziționase rovinieta de la ACR). El a militat fără încetare pentru promovarea imaginii clubului, a avantajelor, beneficiilor acordate membrilor ACR, pentru dezvoltarea automobilismului sportiv și turismului automobilistic, demonstrând atașamentul său față de imaginea și spiritul Automobil Clubului Român.

Automobil Clubul Român transmite familiei îndoliate, prietenilor, surprinși de trecerea lui imprevizibilă în lumea celor drepți, tuturor celor care l-au cunoscut și iubit SINCERE CONDOLEANȚE!

Prietenului nostru odihnă veșnică și Dumnezeu să-l aibă în pază!

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter