ACR – PARTENER LA COMPETIŢIA NAŢIONALĂ DE DESCARCERARE ŞI ACORDARE A PRIMULUI AJUTOR CALIFICAT

Afis-SMURD-2013-cu-logo-ACR

În perioada 27-29 august 2013 are loc „Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat” în Municipiul Târgu Mureş, desfăşurată sub egida Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, în parteneriat cu Automobil Clubul Român şi unele instituţii centrale cu atribuţii în domeniu.

Evenimentul v-a debuta cu defilarea demonstrativă şi cu expoziţia organizată în Piaţa Centrală a Municipiului Târgu Mureş, cu tehnica de intervenţie pentru descarcerare şi acordare a primului ajutor calificat în situaţii de accidente rutiere. ACR va fi prezent cu flota de auto-platforme de transport autoturisme avariate, marca Iveco Daily, cu autoturisme Chevrolet AVEO, pentru intervenţii speciale şi cu Laboratorul Mobil de Educaţie Rutiera al ACR.

Participarea ACR va avea ca bază experienţa organizaţiei în asistenţa rutieră pentru membrii ACR şi ai cluburilor auto din străinătate, în sistemul Federaţiei Internaţionale a Automobilului, înscriindu-se în cadrul acţiunilor consacrate „Decadei Mondiale a Siguranţei Rutiere 2011 – 2020”, lansată de Organizaţia Naţiunilor Unite.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter