ACR 105 ANI

imagine_809

La implinirea a 105 ani de la infiintarea sa, Automobil Clubul Roman adreseaza tuturor automobilistilor calduroase felicitari si urarea traditionala de sanatate, noroc si satisfactii !

La 5 aprilie 1904 in Bucuresti la “Otelul Bulevard” a avut loc constituirea, de catre un grup de automobilisti, a Automobil Club Roman care a devenit, astfel, cel de al 10-lea club auto european si cel de al 14-lea din lume.

Existenta ACR se impleteste cu evolutia automobilismului in Romania, daca luam in considerare faptul ca, in 2009, se vor aniversa, de asemenea, 105 ani de la prima cursa de automobile din tara noastra.

Automobil Clubul Roman, care se bucura de cea mai veche si bogata traditie in randul organizatiilor neguvernamentale din Romania, si-a facut un crez din apararea intereselor majore ale automobilistilor. ACR ofera membrilor sai un pachet bogat de avantaje si facilitati, iar incepand din 2009, aceasta paleta de servicii este si mai mult racordata la standardele europene si mondiale.

Aceasta sarbatoare a marii noastre familii este insotita si de o gratificatie: membrii ACR care isi achita cotizatia anuala sau automobilistii nou inscrisi in Asociatie, in zilele de 3-5 aprilie 2009 beneficiaza de reducerea cu 10% a cotizatiei anuale.

Dorim tuturor automobilistilor sa aiba parte numai de calatorii in deplina siguranta, pe toate caile rutiere din tara si strainatate, iar la nevoie, sa nu uite ca Automobil Clubul Roman le sta la dispozitie, 24 de ore din 24!

LA MULTI ANI !

Constantin NICULESCU
Presedinte


Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter